valpperi

Kaikki blogit puheenaiheesta Anarkia

Rajan illuusio

Tänään on vaalipäivä. Illalla nähdään mihin arvoihin Suomi nojaa tänä päivänä ja tällä hetkellä. Kollektiiviset arvot, asenteet ja ajatukset muuttuvat ja seilaavat laidasta laitaan sen mukaan mikä on maailman tilanne. Haaveilemme pysyvyydestä, mutta sitä emme voi koskaan saavuttaa. Emme edes politiikalla.

Kuka nyt on kantava vastuunsa?

Kuka nyt päättää sen, mihin suuntaan olemme matkalla?

Ja kansanpalvelijoita on monia, jotka tarjoavat itsensä päättämään meidän puolesta, mutta vain harva tunnustaa vastuuta tappion hetkellä.

Oli luvattu kansa, jonka vedestä nostettu (Moše)lunasti pois Egyptin mielivallan alta ja kaatoi punaisen meren heidän johtajansa sekä sotajoukkojen niskaan.

Vihkiytyneenä rakkaudesta vai pelosta?

Mitä tapahtuu yhteiskunnassa, jossa järjestys perustuu johonkin muuhun, kuin vapaaseen tahtoon? Yltäkylläisyys, varallisuus ja valinnanvapaus ovat aihealueita, joissa varmasti monilla on sanottavaa, ja silloin arvostelu sekä suoranainen tuominta katumuksellisella höysteellä siivittävät keskustelua velvollisuuksista, joka tarjoaa mitä värikkäimpiä viholliskuvia. Mikä voisi todellisuudessa johtaa arvosteluun, väkivaltaan sekä tuomintaan, jos ei järjestys, joka perustuu pelotevaikutukseen?

Mitä on liberaali kansalaistottelemattomuus?

Vihreä Liitto sai lähtölauksensa Koijärvi-liikkeestä vuonna 1979 jossa aktivistit mm. lukitsivat itsensä kettingeillä puskutraktoreihin, joka sai aikaan mukavan mediareaktion. Osallistujille napsahti sakkoja, mutta historian valossa hanke oli onnistunut - Koijärvi on nykyään luonnonsuojelualue, ja vihreät ovat Suomen neljänneksi kannatetuin puolue.

Oswald Spengler kirjoitti 1900-luvun taitteessa näin:

Vihreiden ajatusmaailman keveys.

Tapaus Pennanen puhuttaa varmasti pitäkään, sen verran hölmö tempaus tämä oli häneltä.Tulee varmasti kiva lasku lentoyhtiöltä, viivytykset kun maksaa. Oliko tarkoitus juuri saada sitä huomiota, vaaleja silmälläpitäen ja sehän nyt onnistui.( Myönnän, sitä itse käytin hyväksi Kunnallisvaalien alla hyvällä menestyksellä/ näkyvyyttä mediassa sain ) Entä mitäpä mietti hänen muu perhe?Joutuivat reissuun lähtemään ilman vaimoa ja äitiä. Mennäänpä miettimään tarkemmin tätä provokaatiota. Oliko se vihreän puolueen masinoima?

Ovatko lait laadittu rikottaviksi ?

Vihreiden lainsäädäntösihteeri rikkoi ilmailulakia kun ei noudattanut Finnairin lentokapteenin ja henkilöstön  antamia ohjeita. Lainsäädäntösihteerin nimen omaan luulisi olevan perillä myös ilmailulain olemuksesta. Tilanteen tekee erikoiseksi se, että nyt ei ole kyse Ruotsissa tapahtuneen Elin tyttösen kaltainen tapaus, vaan harjaantuneen laintuntijan lainvastainen menettely. Ja puhdas kopiointi.

Jumalattomien Bolsevikkien karkotus maasta 1918

Bolsevikkien karkotus Suomesta 1918 oli Suomenkansan yhteyskunnan rehellisyyden itse puolustusta, kunnian arvoinen rehti teko. Suomen kansassa oli riittävästi älyä, tahtoa, tajuntaa ja selvä pää.

Se eristi Suomen kansaa henkisesti siitä jumalattomasta hirmu valtiosta minkä Lenin ja Stalin loivat Neuvostoliitossa. Pahuuden valtakunta kaikessa sen sanan merkityksessä.  

Suomessa oli sen verran rehellisyyden pyhää henkeä ajaa saatanan voiman alla anarkisti henkiset murhaajat ja roistot pois maasta.

Vihreät anarkistit

Vihreiden kansanedustajat huomasivat tilaisuutensa lietsoa ihmisoikeushysteriaa ja lähtivät kansanedustaja Eva Biaudet’n (r.) kelkkaan vaatimaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden palautusten estämistä.

Lakivaliokunta kokoustaa ja laatii mietintöjä, mutta kuinka käy lakivaliok...

Eduskunnan lakivaliokunta käsittelee parasta aikaa kahta Suomen ja lastemme tulevaisuuden kannalta tärkeää lakialoitetta - ensimmäisenä käsittelyssä on kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta​, missä asiassa valiokunta on pyytänyt täsmentävää lisäselvitystä niin oikeus- kuin sosiaali- ja terveysministeriöltäkin, jotka ovat nämä pyydetyt selvitykset toimittaneet lakivali

Sosiaalinen media ongelmana myös rapakon toispuolel

Poliisi väsyy euroopassa ja pohjolassa. Yhteisöt hajoavat ja jakaantuvat moniksi joten vastakkainasettelut todella vaarallisella tavalla ovat pian arkipäivää täälläkin. Pohjolassa on jo paljon ”No Go” alueita. Kun tämä kehitys saavuttaa kriittisen pisteen tilanne on hallitsematon.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä