valpperi

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalirauha

Vaalihäirintää ja mustamaalaamista

Olin Uudenmaan ehdokkuuteni lisäksi myös Liberaalipuolueen vaaliasiamies Vaasan vaalipiirissä. Osasin odottaa, että jonkinlaista satunnaista julisteidein repimistä olisi odotettavissa, mutta harmikseni huomasin että vaalijulisteidemme tuhoaminen Kokkolan ja Kaustisen seudulla oli sen verran järjestelmällistä, että asialla lienee ollut toisen puolueen aktiivi, joka on kiertänyt julistepaikkoja läpi.

Myös Marco De Witillä on oikeus vaalirauhaan.

Olen parina viimeisenä päivänä seurannut SKE:n eli Suomen Kansa Ensin puolueen pitämiä vaalitilaisuuksia Tampereella keskustorilla ja Helsingissä narikantorilla missä äänessä on pääasiassa ollut puolueen puheenjohtaja Marco De Wit. Ja olen viimeiset kuukaudet aina ajoittain seurannut SKE puolueen erinäisiä tapahtumia.

Vaalirauha on sinun rauhasi

Suomalainen vaalirauha on tähän asti ollut suomalaisen sivistysvaltion itsestään selvä perinne ja kansallisen ylpeyden aihe. Sitä on tultu tänne ihmettelemään kauempaakin. Viime aikaiset lieveilmiöt eduskuntavaalien ympärillä saavat kysymään eikö tämä perinne kiinnosta enää kaikkia. 

Vaalirauhan julistus


 

Täten julistan itseäni koskevan vaalirauhan Suomen tasavallan eduskunnan ja Euroopan unionin parlamentin vaaleihin jotka pidetään sen lakien mukaisessa järjestyksessä vuonna 2019 j.a.a. 

 

Huhtasaaren vaalijulisteita tuhottu monin paikoin

Laura Huhtasaaren vaalijulisteita on tuhottu monin paikoin. Videokin löytyy eräästä teosta. Media ei vaan kerro tapauksista (paitsi Suomen Uutiset ja Nykysuomi) ja videon julkaisija on laitettu  "lomalle" Facebookista.

Mistä johtuu tuollainen raivo?

Itse asiassa näyttää siltä, että kaikki muutkin, paitsi Vasemmistoliiton juliste, ovat saaneet "iskuja" osakseen. Sama toistunut joka vaaleissa viime vuosina. Viimeksi Tampereella lokakuussa 2017.

Mikä vasemmistonuoria vaivaa?

Vaalirauhan julistus


 

Täten julistan itseäni koskevan vaalirauhan Suomen tasavallan presidentinvaaleihin jotka pidetään sen lain mukaisessa järjestyksessä vuonna 2018 j.a.a. 

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä