valpperi

Kaikki blogit puheenaiheesta Järjestäynyt rikollisuus

Suomessa järjestäytynyt rikollisuus kukoistaa

Suomeen on jälleen rantautunut uusi kansainvälinen rikollisjärjestö.

”Moottoripyöräjengi Outlaws MC on ulottanut lonkeronsa nyt myös Suomeen. Outlaws MC on kansainvälinen rikollinen moottoripyöräjengi, jolla tiedetään olevan noin 290 alaosastoa maailmanlaajuisesti.

Suomi on turvallinen maa yrittää

Omasta mielestäni yrittäjyydessä sinänsä ole mitään sikatalouden piirteitä, vaikka haluan vastustaa monikansallisia jättikorporaatioita cyber-punk-henkeen liittyen, enkä pidä rahankiilto silmissä pyrkyrimäisestä myyntimies-mentaliteetista.

Tapaus Hedayatullah Safi ja kansliapäällikkö Nerg

Tammikuun 11. päivä Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Hedayatullah Safi-nimisen henkilön neljän vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Tuomio tuli yhdestä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seitsemästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. (https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c6dea93-5bde-4dae-974f-451d9a1b1419 ja https://pt-media.org/2019/01/14/helsingissa-ilmi-valtava-lasten raiskausketju/?fbclid=IwAR39cCgLgSYY29Q7Dt3fMulElHD6c8iAnGQucacgcaTM5uLkQXWP6ogESas).

Laittomuuden pesä on kukostanut 100 vuotta idässä

Rauhattomuutta, kapinaa, laittomuutta ja anarkiaa. Bolshevikin agitaattorit jatkoivat työtä 17 vuoden ajan; he olivat päättäneet rullata Venäjän monarkian laivan ylös alas, haudata Tsariin ja hänen laivan ohjaushytin  veden alle. Vallankumouksen kuumeen vaikutuksen alla bolsevikit haaveilivat kiivetä rullatun ja vallatun laivan pohjan päälle ja juhlia siellä laittomuutta ja anarkiaa, laittomuuden hengen voimalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä