valpperi

Kaikki blogit puheenaiheesta Informaatio

Intersukupuolisuus - tietoa tiedonhaluisille

Intersukupuolisuudella tarkoitetaan synnynnäistä tilaa, jossa ihmisellä on sekä miehen että naisen ns. biologisia , fyysistä sukupuolta määritteleviä, ominaispiirteitä. Yleisimmin intersukupuolisuus havaitaan välittömästi lapsen syntymähetkellä totunnaisesti sukuelinten muodon perusteella toteutettavan  sukupuolen määrittelyn osoittautuessa mahdottomaksi tehtäväksi. 

Pitääkö seksityöstä maksaa tuloveroa?

Kyllä. Pääsääntöisesti kaikki tulot ovat veronalaisia tuloja ja siten myös seksityöntekijä on velvollinen tilittämään ansiotuloistaan asianmukaiset verot ja työn tekemiseen mahdollisesti liittyvät muut veronluonteiset maksut (esim. työpisteessä peseytymiseen käytettyyn  veteen sisältyvä jätevesimaksu). Pro-tukipisteen info-sivuilla seksityön veronalaisuudesta kerrotaan seuraavasti :

 

Pakolliset "informaatiokurssit" kansalaisille?

Sananvapaus on ahtaalla ja kohta myös ajatukset. Länsi Savo (LS 12.11-17) mainitsee bloggaaja Janne Riiheläistä koskevassa jutussaan, että everstiluutnantti Aki-Mauri Huhtisen mielestä kansalaisille tulisi järjestää informaatiovaikuttamisesta pakollista koulutusta(HS 7.9).

Huhtinen palvelee johtamisen sotilasprofessorina Maanpuolustuskorkeakoulussa. Esitietojen mukaan Huhtinen tekee todella arvokasta maanpuolustustyötä ja omaa monipuolisen koulutuksen alallaan.

Mitä on tehtävä? Osa 1

Jos halutaan ratkaista mikä tahansa ongelma, on kohdistettava energiaa tuon ongelman ratkaisemiseen. Energia on tietyn ajan aikana kohteeseen kohdistettua voimaa, E=FT. Tätä energiaa voidaan myös kutsua työksi, E=W. Jos siis haluamme saada aikaan positiivista muutosta yhteiskunnassa, tai sanotaan yleisesti, todellisuudessa, jos haluamme ratkaista ne vakavat ongelmat, jotka riivaavat maailmaamme, meidän täytyy tehdä työtä nimenomaan tätä tarkoitusta varten.

 

SETIäisiä

Edward Snowdenin ennakkokohuttiin uskovan avaruusolentoihin. Hänen varsinainen viestinsä oli vähemmän kohinaa herättävä. Hän esitti miksi emme kuule ja nappaa avaruusolentojen viestejä.

Evoluutioteoriaa syytäkin kritisoida

Evoluutioteoriaa pidetään väärin perustein ainoana tieteellisenä selityksenä maailman ja eläinlajien synnylle. Suurin osa siitä perustuu tiedeuskoon ja toiveajatteluun ja vain pieni osa väitetystä evoluutiosta on tieteellisesti todistettua. Silti meille opetetaan evoluutioteoriaa tieteellisenä tosiasiana oppikirjoissa ja tiedotusvälineissä.

Mitä meille syötetään Venäjästä - edelleen "kansa tietää"

UPI-FIIA 1] on eduskunnan valvoma ja ylläpitämä ulkopolitiikan insituutti, jossa palkollisina pitäisi olla alan huippuosaajia ja laaja-alaisia näköalatutkijoita katsekyvyllä niin itään kuin länteen. Suomihan on tunnetusti niin

Informaatio (tieto) todistaa Raamatun Luoja Jumalasta

TYHJÄSTÄ ON HUONO NYHJÄSTÄ  

Kosmologian professori Kari Engvist sanoi radiohaastattelussa että "tyhjästä voi syntyä elämää joksikin ajaksi kvanttifysiikan mukaan".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä