valpperi

Perussuomalaisten pitää olla tarkka kavereistaan

Persut taas ovat selvittelemässä tätä kesäleiriasiaa, siinähän se kuluu oppositioaika, kun selvittelee puolueen jäsenten toilailuja.

 

https://yle.fi/uutiset/3-10873479?origin=rss

 

Se on sitten kummallista, että aina persut joutuvat tuollaisiin tilanteisiin, jossa ovat mukana ääriryhmien tapahtumissa.

Halla-aho sanoi aikanaan, että nuo väkisin tulevat aina sinne, missä persuja kokoontuu.

Onkohan tässäkin tapauksessa persut pakotettu tuonne rasistien kesäjuhliin

Persujen päättäjät tuntuvat olevan tilanteesta huolissaan, täällä puheenvuorossa ei sen sijaan asiassa nähty mitään pahaa.

Ilmeisesti täällä puheenvuorossa onkin paljon noiden persujen ystävien kannattajia, eli vielä jyrkemmän asenteen omaavia kommentoijia.

No minä lasken persupuolueen ja muut rasistiset yhdistykset ihan kauniisti samaksi massaksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Jännä kun feministit lähettää tuolle toksiselle maskuliinille säkkikaupalla rakkauskirjeitä. Ainahan minä olen sen tiennyt vassarinaisista, jotka tasa-arvo palopuheiden jälkeen menee moottoripyörä kerholle, koska siellä tapaa oikeita miehiä.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Jos Petskua kiinnostaa olen antanut viime aikoina noottia siitä, että menevät etnonatsien dialogiin ja kaiken maailman hörhöjen kanssa messiin. Puoluejohto on ihan samaa mieltä. Joten ei huolta aiheesta kyllä tämä tästä vaikka pari rivijäsentä tai mitälie nuorisojärjestön hörhöä sekoilee. Ritalakin voisi suunnata sen huomionsa näihin oikeisiin etnonatseihin kuten Kuruun, de Wittiin ja sen sellaiseen jolla ei ole mitään tekemistä perussuomalaisten kanssa.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Kyse on näissä on sama kuin vassareillakin "politiikka tekee outoja petikavereita". Vassareilla sitä outoa petikaveria edustaa Islam ja taas Juutalaiset saavat kärsiä.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ehdokkaina vaaleissa olleet ja paikallisyhdistyksen hallituksessa istuvat eivät ole mitään rivijäseniä vaan puolueaktiiveja. Tuo vähättelysi on ihan naurettavaa ja läpinäkyvää valehtelua.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Halla-aholla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin erottaa puolueesta nuo ps-hörhöt.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Saa nähdä. Se mitä minä olen sanonut on se, että jos puolue on yhä kasvaakseen on se, että heivataan vittuun nämä hörhöt jotka ovat aina lööpeissä. Ehkä puolue pärjää ilmankin etnonatseja sun muita.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Uskotteko te vielä todella, että Halla-aho lähtee ketään erottamaan, ei tule tapahtumaan.

Tuollainen toiminta ei onnistu, koska noita etnonationalisteja on ihan puoluejohdossa asti nykyään, ja se suuntaus on puolueessa myös vahvasti mukana.

Odotelkaa rauhassa, voi tosin tulla pitkä aika odotellessa.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Eli. ei persut. Jos jonnekin haluaa häiriköidä on nämä marginaaliryhmät ja joku Tuukka Kuru jonka pitäisi olla kohta syytteessä jostain terroristipykälästä kun vetää loputtomiin etnonatsiläppäänsä. Ei ole edes vitsi jos joku ottaa noita sen juttuja tosissaan ...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mikko. Ihan läpinäkyvää toi sun "joku" Tuukka Kuru. Tai "Kaittaa". Kaikki tietää että molemmat tyypit ovat persupiireissä perin tunnettuja.
Laittaisitt energiasi ajstteluun eikä manipulaatioon. Jäät itse omien kiemuroittesi vangiksi.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Ei, ei todellakaan ole. Pari hörhöä jotka koittavat saada hölmöimpiä persuja messiinsä mutta jos olen kuullut oikein niin ei kauan. Mutta minä en ole puoluejohto, odottelen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #14

Kuru nyt on ollut jonkinlainen oman tiensä kulkija jo Puheenvuoron aikoihin mutta Seikku Kaita on taas Tampereen työmies Putkonen hyvin sisällä persukermasss.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki Vastaus kommenttiin #15

Tuukka Kuru on erotettu persunuorista, eikä ole muutenkaan persujen jäsen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #16

Aivan. Mutta käy riitelevää dialogia persueliitin kanssa. Siksi on falskia esittää ettei tunne jätkää kuten Mikko E. laittamalla nimen eteen "joku".
Ja on siis ollut persunuorissa. Sina näitä yhteyksiä natsihenkisiin tai supersuomettajiin tai rikollisiin. Hirveä puolue!!

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki Vastaus kommenttiin #19

Sini, eikö tämä juuri osoita ettei persujohto hyväksy Tuukan ajatuksia. Myös persunuorten johtoon kuuluvat Johannes Sipola on erotettu väliaikaisesti persunuorista rasismin takia. Eikö tämä juuri osoita, ettei puolueessa hyväksytä rasismia? Tosin kuin Petteri väittää.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #22

Mutta miksi nämä rasistit ja natsit alunperin hakeutuivat persuihin. No koska PS iloisena tarjosi niille kanavan ja tilaisuuden saarnata pimeitä ideologioita ja ujuttaa niitä vallan keskiöön.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

''Puoluesihteeri Simo Grönroosin mielestä perussuomalaisilla, perussuomalaisilla nuorilla ja Suomen sisulla on samanlainen linja maahanmuuttoon ja etnonationalismiin.''

Erotetaanko uusi puoluesihteeri?

Kannattaisi avata silmät.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Odotetaan. Vaikka väännät ties mitä labelia niin ok mutta ehkä nyt odotetaan kuitenkin puolueen yleistä linjaa. Voi kertoa sen jo nyt. Se ei kata etnonatseja tai muita parin ihmisen ääriaatteita ja on se sama kuin tähänkin asti. Haittamaahanmuuttokriittinen joka tunnustaa luonnollisen kohtuu suuren, normaalin maahanmuuton (avio, työ, opiskelu ..)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala
Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Aika jännä että juuri Suomi on ollut maa missä huippupoliitikot ovat voineet liikkua melko spontaanisti ja ilman turvamiehiä. Senkin supisuomalaisen erityispiirteen nämä kansainväliset natsihtavat tai natsien kanssa kaveeraavat haluavat tuhota.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ulkomailla ovat huomiota saaneet iskut, joiden kohteeksi ovat joutuneet suomalaiset oikeistolaiset huippupoliitikot täällä Suomessa.

Jyrki Katainen ( kok.) joutui eteensä polvistuneen veitsimiehen uhriksi, Alexander Stubb ( kok.) on joutunut jo kahdesti iskun kohteeksi : coca cola-isku ja ilmakivääri-isku.

Tekijöiden mahdollinen natsitausta tai natsiyhteydet on tuntemattomasta syystä jätetty kertomatta julkisuudessa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kike Elomaa ja miehensä luritukset ja suorat huijaukset. Onko persujen perimmäisin tarkoitus vetää koko suomalainen itsekunniotus lokaan jotta Putinin klaanin olisi helpompi nujertaa meidät?
Mitä h...vettiä persupuolue oikein häärää??
Ja Packalen kehuu tietovuotaja Alasuhlovia. Kuka ja mikä persupuoluetta oikein vie. Tavallisen porvarillisen kasvatuksen saanuuta ihmetyttää kun Suomeen kuin marsista lanseerataan tällainen idioottien belsebubpuolue.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

No ei ole ihan voineet kävellä rauhassa Huhtasaaren päälle oli kuulemma syljetty ja hänen ikkunansa on rikottu. Lisäksi Anter Yasan kaverit ovat pahoinpidelleet kadulla ainakin yhden kansaedusjaehdokkaan

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/eduskuntavaali...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Taas mölötät ihan täyttä ravakkien skeidaa. Vai kadulla, kyse oli mielenosoituksesta, jota Huuhtanen (surkea tulos, 92 ääntä, muuten) meni häiriköimään. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kuten jutusta voi lukea. Panu Huuhtanen on tunnettu, vinksahtanut rasistihäirikkö, joka provosoi työntämällä kameransa ihan kiinni kuvattaviin ja uhriutuu sitten, kun joku ärsyyntyy ja tuuppaa kauemmas.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Miten persut pääsisivät irti noista Engrenin kuvailemista "hörhöistä", no poistamalla puolueohjelmastansa rasismin kanssa liehettelevät kohdat tietenkin. Tosin koko puolueen keskeiden agenda, vihamielisyys ulkomaalaisia ja kaikkea uutta ja vierasta kohtaan olisi kuolinisku puolueelle, persuthan elää luomalla mielikuvaa, että kaikki paha tulee Suomen rajojen ulkopuolelta ja siksi rajat kiinni.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Ompa hyvä, että nykyisin on netti niin voi Mäkisenkin valheet osoittaa vääräksi.

Mielenosoitus oli siis kadulla, jota Huhtanen meni kuvaamaan. Tästäkin videosta näkee, että kameraa ei työnnetä naamaan ja silti kurdit käydät käsiksi.
https://www.youtube.com/watch?v=GWod5O8muqE

Kyllä Panu käyttäytyy asiallisesti, kun hän kuvaa poliittisia tapahtumia. Jokainen voi käydä tarkistamassa asian hänen youtube kanavaltaan.
https://www.youtube.com/channel/UC0Tl_WV90LT2ru2Nn...

Alla olevalla videolla hän on esimerkiksi kuvaamassa Mäkisen ja Ritalan aatetoverien vihapuheiltamassa. Mutta demokratian ja ihmisoikeuksien vastaisesti tilaisuuden järjestäjät kutsuvat poliisin ajaamaan hänet pois. Edelleen jokainen voi katsoa videon Panu ei siinä häiriköi. Pikemminkin häneen kohdistetaan vihapuhetta.
https://www.youtube.com/watch?v=r42F1PovRr4&t=41s

Mäkiseltä on pakko kysyä, että oletko todella samaa mieltä kun Anter Yase, että Huhtasen pahoinpitely oli ihan oikein?

Ps.Tiesitkö muuten sitä, että ihmisten nimittäminen rasistihäiriköksi on laitonta? Tästä on ennakkotapaus, kun YLE:n faktantarkistaja nimitteli facebookissa erästä kaupunginvaltuuttettua esim.natsipelleksi ja rasistiksi.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Haistahan kukkanen, juttusi ovat ihan päättömiä. Ei mikään ihme, jos tuo ravakki Huuhtanen halutaan pitää poissa häiriköimästä toisten tilaisuuksia. Kysehän ei ole sananvapaudesta, vaan järjestyshäiriöistä.

[Petterihän voi siivota rasistipropagandan pois bloginsa kommenttiketjusta, jos haluaa. Minusta noille sekopäisille videoille ja Huuhtasille pidä antaa mitään tilaa.]

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Ilman muuta noille videoille pitää antaa tilaa, sillä ne paljastavat valheesi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #29

Jokainen tietää, mikä Huuhtanen on miehiään, hänen touhunsa uppoaa vain niihin, jotka pitävät maata litteänä, ja ovat muutenkin hieman tasoltaan alhaisia.

Persuille sopivaa uhriutumismateriaalia, samaa mv-kökköä, joka saa persut kiihkoon.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #30

Tai jota tietyt tahot harrastavat päämäärätietoisesti vaikkeivät itsekään pidä sisältöjä järjellisinä. Se vaan palvelee esim Putinin tarpeita.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Sini voitko kertoa ketkä ovat Putinin kätyreitä?
Mäkiselle voitko vastata kysymykseeni?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #32

Täh. Kerro sä ketkä ovat ampumalistalla seuraavilla persujen kesäpäivillä?

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki Vastaus kommenttiin #33

Edellisestä komentista saan käsityksen, että jotkut kansanmieliset olisivat Putinin kätyreitä. Heillä olisi Putiniin joku yhteys, saisivat rahoitusta siltä tms.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #34

Kommentissa lukee niinkuin siihen on kirjoitettu. Tottakai venäläinen raha josta suuri osa on putinklikkin rahaa toimii monessakin yhteydessä. Nykyään ne alttiit piirit ovat enimmäkseen oikeistolaisia. Kätyrisanaa en ole koskaan käyttänyt.
Joka tapauksessa iso venäläisraha korruptoi. Kätyri on oikeastaan vanhentunut termi. Ihmettelen miksi käytät sitä. Sitä en ihmettele että syötät sanoja suuhuni. Äärioikeisto tuhoaa mielellään keskustelukulttuuria koska sillä on äärioikeistolle vaan välinearvo. Muille se on arvo sinänsä.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki Vastaus kommenttiin #35

No ketkä ovat suomessa venäläisten rahoittamia?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #36

Ne jotka ovat erilaisissa interaktioissa tyyppiä Esko Aho tai Jussi Halla-aho edustamansa puolueen kautta tai itse tai sekä että. Yhteydet liittyvät EUryhmään. Katso Jouni Snellmannin uusin blogi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

https://twitter.com/Dimmu141/status/11492123102438...
Noh ni Vilmelm Junnila, Seikku Kaita, Seppo Heino, Kim Martin Larni (käyttänyt Puheenvuoroa ideologiansa levitykseen), Vesa J. Apo no kenenkäs muun kuin Juho Eerolan vieraina Eduskunnassa.

Arvi Hagelin

Rikospoliittinen keskustelu on kehittänyt käsitteen "maalittaminen". Nyt se on konkretisoitu. Ei kun keksimään lisää rikosnimikkeitä. Kyllä kansalaiset osaavat ne konkretisoida.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset