valpperi

Halla-aho puhuu läpiä päähänsä

Halla-aho suomen uutisissa kertoo oman ''merkittävän'' . kantansa, ja tietysti samalla persujen kannan näiden isis-naisten ja lasten tapaukseen.

 

''Tässä mielessä säkkiin pukeutunut, kurkunleikkausideologiaa kannattava uussuomalainen on parasta, mitä tosisuvaitsevainen voi kuvitella, Halla-aho toteaa.''

''Lasten huostaanotolle ei löydetä (eikä kyllä etsitäkään) perusteita. Naiset siis jatkavat Suomessa veronmaksajan rahoittamaa islamistista elämää ja lastensa mädättämistä tällä ajatusmaailmalla.''

 

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-isis-naisten-hakuinnosta-sakkiin-pukeutunut-kurkunleikkausideologiaa-kannattava-uussuomalainen-parasta-mita-tosisuvaitsevainen-kuvitella/

 

Halla-aho ei väitä noista yli kolmestakymmenestä lapsesta, sillä he ovat hänen mielestään jo menetettyjä tapauksia, joten antaa kuolla sinne.

Onko persuilla tai Halla-aholla joitan kytköksiä tuonne leirille, koska hän tietää jo nyt, ketkä noista vajaasta kymmenestä naisesta on osallistunut terroritekoihin?

Minkään muun maan viranomaiset eivät asiaa tiedä, mutta Halla-aho näemmä tietää.

Tulee entistä vakuuttunempi olo siitä, että tuollaista miestä ei saa koskaan päästä Suomessa ministeriksi, eipä hänellä siihen näytä kykyjä olevankaan.

Suunsoittaja ja huhujen levittäjä, onneton ja lapsellinen tapaus.

Tämä isis-naisten ongelma on monella maalla nyt tutkinnassa, lapsia ajatellaan jokaisessa maassa ensisijaisesti, eikä kukaan tunne mitään sympatioita näitä naisia kohtaan, mutta lasten takia monet maat toimivat inhimillisesti silti.

Asiat pitää tutkia, eikä etukäteen tuomita, mutta persujen tapauksessahan korkeimman oikeudenkin päätökset ovat vääriä ja yksittäisiä mielipiteitä.

Onneton puoluejohtaja, joka ei ymmärrä politiikasta tai laista yhtään mitään.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (77 kommenttia)

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Ritala ! Ottaisit nyt hiukan kesälomaa. Tekisit reippaita kävelylenkkejä. Se parantaa mielialaa ja antaa muuta ajateltavaa !

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Jo tunnin sauvakävely voisi tehdä ihmeitä!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ad hominem hyökkäykset ovat puhdasta leninismiä. Äärioikeiston ensimmäinen uhri on porvarilliset hyveet.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mä oon tänään kävelly jo kolme kertaa koiran kanssa lenkin, eli enemmän kuin te :)

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

#1. Kyllä Ritalan pitää saada päästää päivän persut. Muuten tulee tukoksia. Onhan hän julkkis, oma ketju Suomi24:ssä

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Äärioikeisto on omaksunut leniniläisen tyylin
näyttää joukkovoimaa. Liikkuvat palstoillaa hepposin mutta agresiivisin ad hominemargumentein. Äärioikeiston ensimmäinen uhri on porvarilliset hyveet.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Kommenttisi on ad hominem.

Asiallinen kritiikki (=ainut mitä kunnioitettava ja järkevä ihminen harrastaa) olisi kannanotto episteemiseen kysymykseen. Jos Halla-aho väittää että mitä nämä 30 naista tekevät jne. niin miten hän tietää tämän?

Tarjolle on esitetty lähinnä omakohtainen kokemus eli ISIS kytkös itselleen. Jotta argumentti kantaisi tämän tulisi olla tosiasiallinen. Ts. tulisi osoittaa että näiden toimijoiden tekemistä terrori-iskuista olisi muuta kautta saatavissa yksilöitävää tietoa. Jos tätä ei ole näyttää toteen niin argumentti on vahva. Eikä sitä voi ohittaa viittaamalla kirjoittajan "pahantuulisuuteen".

Koska nostit kritiikin esille voisit nyt esittää tutkimusmetodologian jolla Halla-ahon väitteet muuttuvat faktaksi joka perustuu tutkimustietoon. Jos et kykene tätä esittämään olet hävinnut ja Halla-aho sitä miksi kirjoittaja sen kuvasi.

Koska näin tapahtuu kun puhutaan asiasta eikä keskustelijoista kuin jotkut pikkulapset tai tyypit jotka on liikaa rauhoittuneet menemällä kauppaan ostamaan jotain kivaa rauhoittavaa ja ovat sitten hengitelleet pitkään ja rauhallisesti pää kaupantekijäisinä saadussa muovipussissa. (=Jos kerran ad hominem -linjalle mennään pitää se tehdä kielellisin ansioin.)

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ulkoministeri Haavisto taas ei puhu läpiä päähänsä. Hyvin harkittua tekstiä.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9bf2106f-5ab...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Se oli aika harkittu lausunto, vaikee asia, joka ei nyt oo puoluekannasta kiinni, lakia pitää kuitenkin kunnioittaa, ja lapsia sieltä ei pois saa ilma äitejä, jollei äidit niitä luovuta, ja tuskimpa luovuttaa.

Kyllä pitää ihmisen olla aika sekaisin ollut, että tuonne on lähtenyt isisksen touhuihin liittyäkseen.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

"Kyllä pitää ihmisen olla aika sekaisin ollut, että tuonne on lähtenyt isisksen touhuihin liittyäkseen."

Ja sinä epäilet Halla-ahon olevan sekaisin, kun Halla-aho epäilee näiden ISIS äitien ja lasten olevan sekaisin, vaikka itse toteat juuri saman asian.

Kukahan tässä taitaa olla kaikista eniten sekaisin?

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola Vastaus kommenttiin #6

Hän tuntuu olevan niin vihainen kaveri, että kirjoittaa raivona blogin ennen kuin ehtii edes ajatteleen. Ei kestänyt Halla-ahon suoria ja hyvin osuvia lausuntoja, mutta eihän ne tosisuvaitsevaiset kestä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #12

Mikkolakin ilmeisesti kättäisi lapset persujen tapaan kuolemaan.

Hienoa asennetta.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola Vastaus kommenttiin #19

Eihän Halla-aho näytä sanovan, että ettei lapsia pidä tänne hakea.

Mistä sinä muuten tiedät että ne lapset kuolevat siellä, ja oletko varma että jokainen heistä edes haluaisi tulla tänne? Entä jos osa heistä on osallistunut teloituksiin jne.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto Vastaus kommenttiin #19

No jos se noin mieltä kalvaa, kaiva kuvetta, järjestä haku ja elätä heidät lopun elämääsi, itsehän totesit ettei niitä ole kuin muutama. Minä en menetä yöuniani näiden barbaarien kohtalon vuoksi, mutta unen laatu saattaa heiketä, jos ja kun heidät Suomeen raijataan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #6

Nyt on kyse lapsista, joita kohtaan ei Halla-aho tunne yhtään sääliä.

Oletko lukenut, mitä hän sanoi, vai etkä vaan ymmärrä

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #18

Ei petteri...sinä et nyt ymmärtänyt mikä oli tekstin sisältö.

Kun tehtailet näitä blogeja, niin yritä edes olla vääristelemättä alkuperäistä sisältöä.
Kyllä persut aiheita tarjoaa ilman vääristelyäkin.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen Vastaus kommenttiin #26

Halla-Ahon lausuntoja pitää näemmä aina selittää. ”Tosisuvaitsevainen” - termi jo kertoo minkä ryhmän takapuolta nuollaan.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Täytyy olla myös päät sekaisin niiltä, jotka ovat heitä Suomeen hakemassa sotaveteraani leskien eläkeelle.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Ongelma on todellakin oikeusvaltion kannalta kimurantti ja Halla-Ahon kannanotot lähinnä kertovat hänen suhtautumisestaan oikeusvaltioon. Halla-Aho sekoittaakin suvaitsevaisuuden oikeusvaltion periaatteiden noudattamiseen, jolloin jälkimmäistä voi murentaa ensimmäistä kritisoimalla.

Kymmentä perhettä laajempi ongelma on ihan Suomessa, jossa lastensuojelulla on huomattavasti valtaa, joka perustuu täysin läpinäkymättömään järjestelmään ja huomattavaan harkintavaltaan. Se, joka virkansa puolesta määrittää totuuden, hallitsee oikeutta.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Suvaitsevaisuus tarkoittaa – tässä asiassa – välinpitämättömyyttä, jos aikoo säilyttää järkensä ja verenpaineensa normaalina.

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola

Petteri pitää Perussuomalaisia nosteessa.Ostavat varmaan joulukukan Petterille.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Jos perussuomalaisten politiikan ja ajattelun heikkouksiin tarttuminen pitää perussuomalaisia nosteessa, niin aika kummaa väkeä on sen kannattajissa. Jos itse olisin perussuomalaisiin päin kallellaan(en ole), katselisin kyllä miten tolkullisia puolueenjohdon kannanotot ovat ja jos näyttäisi siltä, että ovat vähän siitä hölmömmästä päästä miettisin muita puolueita.

Ihan oikeasti ei perussuomalaiset voi toimia pitkään muiden väheksymisellä, kyllä puolueen kansanedustajien ja johdokin oma retoriikka pitäisi saada kuntoon. Nythän se on pitkälti sellaista, että kansanedustajat töppäilevät ja puheenjohtaja välttelee kannanottoja, poislukien nämä satunnaiset maahanmuuttoon tai islamiin liittyvät ärähdykset.

Ylipäätään perussuomalaisilla näyttäisi olevan vakava johtajuusvaje. No se ei ole minun huoleni.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Marko, aika jännä juttu, että puolue jonka toiminnasta löydät noin paljon vikaa on valtavassa nosteessa. Voisikohan olla sittenkin, niin että he tekevät jotain oikeinkin?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sullakin oli asiaan hieno kanta.

No jos ei pysty, niin puoluevalinta on oikea.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Halla-aho näkee tämän suvaitsevaisten ja hänen kaltaistensa vastaikkainasettelun paikkana. Kuten aina.

Kyse on kuitenkin suomalaisten ongelmasta, johon tarvitaan ratkaisu. Halla-ahon tapa ennalta haukkua kaikki ratkaisumallit, on lapsellista populismia.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Eiköhän tässä ole kysymys issisiläisten ongelmasta, johon Suomen ei tulisi puuttua millään tavalla. Ollaanko tästä tekemässä ennakkotapausta. Entäpä jos tapahtuu niin, että Somaliassa lomalla olevat 3000 suomalaista joutuu, jostain syystä samanlaiselle leirille tai heidät otetaan panttivangeiksi?

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kyse on suomalaisista ihmisistä, joiden osalta Suomen on tehtävä ratkaisuja. Jos tapahtuisi niin, että lomalla olevia suomalaisia joutuisi samanlaiselle leirille Somaliassa, Suomen olisi silloinkin harkittava mahdollisuuksia toimia kansalaistensa apuna ja tukena.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #68

Entä se kaveri Thaimaassa? Ei tunnu löytyvän apua.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Kannattaisikohan "Suomen Uutisten" alkaa julkaista jutut kuvien kera... vähän niinkuin sarjakuvamuodossa... näin petterikin voisi ymmärtää mitä jutussa sanotaan.

Eihän Halla-aho ota kantaa noiden lasten palauttamiseen pitäisikö heidät vai eikö pitäisi hakea sieltä pois.

Jutun sisältöhän on lasten osalta ettei heitä saa haettua ilman että äidit tulevat mukana.

"Halla-aho sanoo, että lapsia käytetään keskustelussa keppihevosena ja että naiset ovat tosiasiassa ne, jotka halutaan takaisin Suomeen."

"Halla-ahon mukaan tosiasiat on syytä ymmärtää: jos lapset käydään hakemassa leiriltä, äidit tulevat mukana.

– Jos äidit tulevat Suomeen, heitä ei tulla syyttämään tai tuomitsemaan rikoksista sen enempää kuin tänne jo aiemmin palanneita Isis-taistelijoita tai näiden morsiamia. Lasten huostaanotolle ei löydetä (eikä kyllä etsitäkään) perusteita. Naiset siis jatkavat Suomessa veronmaksajan rahoittamaa islamistista elämää ja lastensa mädättämistä tällä ajatusmaailmalla.

– Kysymys kuuluu, haluaako Suomi olla turvasatama, josta voi lähteä leikkaamaan kurkkuja ulkomaille, ja jonne voi aina palata jäähdyttelemään, kun bileet ovat ohitse, Halla-aho kysyy."

No pitääkö ne äidit sitten tuoda sieltä suomeen?
Siitä jokaisella voi olla oma mielipide.

Halla-aho luottaa SUPO:n arvioon asiassa...ei hän noita uhkia omasta päästä keksi.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006153510.html

Myös paikalla oleva ruotsalaislääkäri on vähän samoilla linjoilla:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e98c2020-dc8d-...

Paikalla ollut ruotsalainen sotilaskin pitää pohjoismaista lähteneitä taistelijoita pahimpina:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/337b28f3-fd2a-...

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Kannattaisikohan Suomen uutisten lukeminen lopettaa. Eihän siellä ole kuin puutaheinää ja muutama vesiperä.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

No mistäs petteri sitten niitä blogiaiheita...

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #14

Vaikka joltain tolkun ihmiseltä, kuten Haavistolta. Siltä saattaa oppiakin jotain.

http://mikalamminp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277740...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #34

#34

Miksei... kyllä Haavisto vaikuttaa tolkun ihmiseltä.
Erottuu hyvinkin positiivisesti viiteryhmästään.

Kunhan ei liikaa ala aikaa käyttämään vihreän langan parissa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #35

Vihreä Lanka on ihan hyvä lehti. Suomen uutisista ei voi sanoa samaa. Oikeastaan siitä ei voi sanoa mitään, jos jättää kirosanat pois.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Onhan se tietenkin aina positiivista että lukee lehteä jossa on muutakin kuin Pravdassa...

Vaarana on tietenkin että oppii jotain.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Halla-ahon ennustajanlahjat eivät ole kaksiset olleet tähänkään saakka.

Halla-ahon poliittinen retoriikka on kyynistä ja pahansuopaa. Sellainen sopii huonosti minkäänlaisen yhteistyön pohjaksi.

Lapset pitää tuoda Suomeen mahdollisimman nopeasti, minun mielestäni ilman äitejään. Lapset on saatava hoidon piiriin. Äitien osalta ratkaisut on tehtävä lasten evakuoinnin jälkeen. Kyllä heidänkin kotiin saattaminen voi olla tarpeellista.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Jos noille naisille langetetaan kuolemantuomio on aivan varma että heidät rahdataan tänne hyysättäväksi. Koska oikeusvartioperiaate,kansainväliset sopimukset, ihmisoikeudet ja ties mitkä. Eikö niin!?

Vihervasssareiden maailmassa ihmisillä on vain oikeuksia, ei mitään velvollisuuksia.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

#16

”Jos noille naisille langetetaan kuolemantuomio on aivan varma että heidät rahdataan tänne hyysättäväksi.”

Tjaa, kyseessä olisi toisen valtion lainkäyttövalta ja sen suvereniteetti. Kukas ne naiset sieltä hakisi, Suomen armeija jonkinlaisen iskujoukon kanssa?

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Niinpä, käytäisiinkö tätä keskustelua, mikäli esimerkiksi Yhdysvalloissa suomalainen porukka ampuisi vaikkapa sata ihmistä ja saisivat siitä kuolemantuomion. Vaikuttaa siltä, että tätä ongelmaa katsotaan väärästä horisontista.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #66

En minä tiennyt, että näistä nyt puheena olevista henkilöistä kukaan olisi saanut kuolemantuomion, Aalto näemmä tietää.

Jos näin olisi, niin eipä siinä enää olisi paljon mitään tehtävissä. Olen ymmärtänyt, että konsuliavun kautta avustetaan esimerkiksi asianajajan hankkimisessa syytetylle.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto Vastaus kommenttiin #71

En ole väittänyt, että ketään olisi tuomittu kuolemaan. Miten olet päätynyt moiseen tekstini tulkintaan?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #78

Älä sitten vertaa tilannetta siihen, että Yhdysvalloissa joukko suomalaisia olisi saanut kuolemantuomion, jos kerran sellaisia ei ole tuolla Syyriassa/Irakissa jaeltu näille suomalaisille.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No tästä käy hyvin ilmi kantasi, ihmisoikeussopimuksiin ja lakiin.

Täysin normaali persutyyli.

Tyhjää täynnä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Halla-ahon kirjoitushan on täydellinen opetuslapsille.

Onneksi Halla-ahon vaikutusvalta jää päätöksenteon ulkopuolelle.

Suomen uutisille se kelpaa tietysti, mutta ei muualle.

Ja rasistikannattajat ovat kiimassa.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Hyvä jos heitä ei pysytytä noutamaan, mutta jos noutaminen olisi mahdollista, niin se tehtäisi takuulla. Tästä on aikaisempaa näyttöä.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000834636.html

Jos ne ovat Syyriassa tehneet rikoksensa, minkä maan tulisi Petterin mielestä tuomita ne? Ruondalaispastorista tuli veronmaksajille miljoona lasku, koska Suomi ei suostunut luovuttamaan hanta Ruondaan tuomittavaksi, menikö tämä Petterin mielestä ihan oikein.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Kun kerran seuraat tällaisia tapahtumia, kerrotko miten kävi? Uutinen on vuodelta 2014, niin että annahan kuulua.

Uutisessa ei puhuta mitään henkilön noutamisesta Suomeen.

Harri Happari

Hämmästyttävän moni menee jatkuvasti tähän Riitalan trollaukseen. Ettekö tiedä, että trolli elää saamastaan huomiosta? Ja kuolee, kun huomiota ei enää saa. Huomionkipeys on yksi oire mielenterveysongelmasta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kaikkihan sen varmaan tietää, että pakko ei ole hakea, eikä mikään laki sitä edellytä.

Se on sitten toinen asia, jotta saamme lapset pelastettua, myös äidit on tuotava, vaikkei laki niin määrääkään, mutta inhimillisyys määrää.

Mulla on sellainen olo, että kymmenkunta naista ei saa Suomen turvallisuustasoa heikennettyä, ja jos niin kuitenkin käy, pitää ostaa armeijalle tuplamäärä lentskareita. :)

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «Mulla on sellainen olo, että kymmenkunta naista ei saa Suomen turvallisuustasoa heikennettyä»

Kait se huoli on, että niistä kymmenestä naisesta yhden tappamiseen koulittu lapsi tekee abderrahmanit ja siinä sitten harmitellaan.

Toki ketään ei pitäisi tuomita etukäteen kauhuskenaarioiden pohjalta.

Olen silti samaa mieltä, että lapset täytyy hakea, vaikka äidit pitäisikin hakea samalla. Suomeen päästyään perheistä sitten varmastikin tehtäisiin lastensuojeluilmoitukset. Siinä kohtaa poliittinen ohjaus kuitenkin päättyy ja tapauskohtainen käsittely alkaa, ja se on täysin suljettujen ovien takana ja toivon varassa. Sosiaalityöntekijöillä on siinä lähes täydellinen valta suuntaan taikka toiseen, toki tuomioistuinten kumileimasimella. Lopputulemista saatetaan tehdä jonain vuonna raportti tai gradu.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Kaikesta päätellen H-A on puhunut liian ison läven petterin kuulaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kyllä se on mestarin kuula, mikä on täysin poissa radaltaan.

Jutut ja kirjoitukset ovat päivä päivältä älyttömämpiä.

Eipä ihmetytä, että oppositiopaikka oli jo ennen vaaleja varma

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Luettuani tuon Halla-ahon jutun, niin mitähän siinä nyt on sellaista älytöntä? Käyttää tietysti suoraa kieltä kuten tyyliin kuuluu, ja se ei sitten sinulle sopinut ilmeisesti. Eli oletko varma ettei se ole sinun kuulasi, joka on poissa radaltaan? Ihmettelen nimittäin että aikuinen mies vetää tuollaiset kilarit.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #38

Mä en mitään kilareita vedä persujen tyhjistä puheista, kunhan ärsyttääkseni teitä kirjoittelen, ja näyttääkseni, kuinka tyhjää on persujen sisältö.

Lapsista Halla-aho ei välitä, mutta sehän ei ole ihme, sillä ne eivät ole puhtaita suomalaisia, vielä varmasti terroristeja, kyllä kaksivuotiaskin on persuille vaaraksi. :)

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

""Kyllä se on mestarin kuula, mikä on täysin poissa radaltaan.
Jutut ja kirjoitukset ovat päivä päivältä älyttömämpi"

Miksi persujen kannatus on sitten niin huimassa kasvussa?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mitä sillä kannatuksella tekee, kun vaaleihin on melkein neljä vuotta?

Ja sitten pitäisi enää löytää hallituskumppani, ja niitä ei montaa ole jonossa. :)

Oppositioon mars.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Petteri ei siitä ole pitkäkään aika kun hoit ettei persut koskaan 10 prosenttia suuremmaksi puolueeksi. Ehkä tämäkin ennustuksesi toteutuu yhtä huonosti.

Käyttäjän KalleVeitola kuva
Kalle Veitola

Nyt puhuu Petteri läpiä päähänsä. Huhhuh...no okei... lasten Suomeen ottamista voi ehkä harkita, mutta nää Isis naiset...ei missään nimessä! Toki jos haluat heidät kotiisi majoittaa ja tuoda omilla rahoillasi Suomeen, sekä taata sen, että eivät jatka terroristisia toimiaan Suomessa niin ehkä sitten...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Veitola, millä aiot estää, jos hallitus tekee päätöksen noutaa niin naiset kuin lapsetkin Suomeen juuri sinun verorahoillasi, jotka tuskin kylläkään riittäisivät moiseen operaatioon, mutta leikitään nyt niin, että ne on korvamerkitty nimellä ”Kalle Veitola”?

Nousetko kapinaan vai miten ajattelit hoitaa, että juuri sinun maksamiasi veroja ei tuollaiseen operaatioon käytetä? Vai uhoatko täällä palstalla, kun mikään ei estä uhoamasta eikä vastuu paina?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Eihän Kalle sanonut että "hänen" verorahoja ei saa käyttää.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #40

Mutta jospa vihervassarit käyttäisivätkin juuri Veitolan verorahoja, kuten itse asiassa kirjoitin?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen Vastaus kommenttiin #42

Hän ei edelleenkään kieltänyt että niitä ei saa käyttää, sen takia sun kysymys ei ole relevantti vaan sun omaa jossittelua.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #47

Taitaa kyllä kieltää, jos luet kommentin hiukan tarkemmin.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen Vastaus kommenttiin #48

No ei kiellä vaan kehoittaa petteriä hakemaan omalla rahalla "kaikki" tänne, valtiosta ei ollut mitään mainintaa. Toivottavasti et ole paljon jakanut tuomioita tolla logiikalla mitä nyt harrastat.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #55

No, kiva että sinulla logiikka näyttää olevan noin hyvin hallussa. Sinulle on totta ainoastaan se, mikä on heti kärsän edessä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Uhoamista se on, normaalia persuilua.

Tuntuu siltä, että tuota asiaa on puitu kaikkien mahdollisten tahojen kanssa, sekä ulkomaalaisten, että kotimaisten.

Olen varma, että virkamiehet ja asiantuntijat tulevat oikeaan lopputulokseen, ainakin se on varmasti pitkään harkittu,

Helppo päätös se ei ole, ja jos heidät sieltä haetaan, voin jo nähdä persujen kiihkon nousevan.

Se kiihko sitten realisotuuu muutamana tyhmänä ulostulona ja tännekin varmaan tulee monta älytöntä blogia.

Persuja ei vastuu paina, tyhmyys sen sijaan painaa pahasti.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola Vastaus kommenttiin #43

Taitaa olla niin että suurin osa kansasta vastustaa niiden Äitien hakemista tänne, vai mitä se kysely näytti? Joukossa varmasti myös vas.liiton kannattajia.

Käyttäjän KalleVeitola kuva
Kalle Veitola

Ööö...mitähän tähän pitäisi vastata, kun en ole mitään höpöttämääsi maininnut enkä mitään uhonnut...nyt kannattaa rauhoittua ja miettiä mitä kirjoittaa...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #59

En ole väittänytkään että olisit sanonut. Rauhoituhan itse ja mieti rauhassa.

Käyttäjän KalleVeitola kuva
Kalle Veitola Vastaus kommenttiin #60

Olen ihan rauhallinen, mutta ei tuo kirjoittamasi ole mikään vastaus. Höpötät ihan omiasi. Voin toki kertoa (jos se sinua rauhoittaa), että minulla on varallisuutta ihan mukavasti ja tulojakin keskimääräistä enemmän. Ja ei, en haluaisi, että aivan liian suuria minulta perittyjä veroja käytettäisiin terroristien hakemiseen Suomeen. Koko ajatus on aivan absurdi. Käytetään niitä mieluummin vaikka omien vanhusten hoivaan. En toki mitään sille voi, jos naiivi ja Suomelle tuhoisa (ainakin taloudellisesti) vihervasemmistohallitus niin päättää.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Lapsia piti pelastaa Syyriastakin vuonna 2015.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Juu ja persut olivat hallituksessa.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Ja opposition mielestä jopa sen hallituksen tekemät minimaaliset kiristykset olivat ihmisoikeuksien vastaisia.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen Vastaus kommenttiin #49

Ei vaan kansainvälisten sopimusten vastaisia. Jos halutaan päästä niistä irti, saadaan Suomi todella takaisin, 1930-luvulle.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola Vastaus kommenttiin #52
Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola Vastaus kommenttiin #52
Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Voi voi, Supokin täynnä persuleita.
"
Veera Paananen HS, STT

Julkaistu: 25.6. 21:55 , Päivitetty: 25.6. 22:00

Suojelupoliisin mukaan myös Isis-taistelijoiden lapset ovat pitkällä tähtäimellä mahdollinen turvallisuusuhka Suomelle."

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Juu, jokainen synyvä lapsi on mahdollinen uhka, sitten tulee kysymys, että miten kasvatus, koulutus ja muu ellämä järjestyy.

Vai aloitetaanko jo kohdussa tutkimaan dna:ta, että tämä näyttää mahdollliselta sarjamurhaajalta. :)

Kukaan ei ole kieltänyt, että lapsienkin kanssa voi tulla ongelmia, mutta jätetäänkö heidät siis kuolemaan, koska jokin on mahdollista?

Huono aine on karsittava, kuulostaako 30-luvun saksalta

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

https://yle.fi/uutiset/3-10849538

Punaorpojen lapsiakin pelättiin.

Lapsellista pelkoa

Jone Virtanen

Pelättiin ja pelättiin. Osittain aiheetta ja osittain aiheesta.

Kun sisällissodan jälkeen SKP aloitti maanalaisen toiminnan, oli siinä mukana myös "punikkien penikoita" jonkun verran. Se, että ko maanalaisesta toiminnasta ei tullut mitään johtui siitä, että Etsivän Keskuspoliisin porukat nappasivat maanalaisesta organisaatiosta vastanneen Jalmari Rasin, joka vuoti koko organisaation Poliisille. Se kommunistin elämä ei muutoinkaan ollut helppoa, Valpo vangitsi ja pahoinpiteli epäiltyjä ilman oikeudenkäyntejä. (kyllä meilläkin osattiin...) Tämän hyvin kovan ajojahdin vuoksi, ei se maanlainen toiminta koskaan oikein menestynyt ja talvisota sitten käytännölssä lopetti lopullisesti kommunistien maanalaisen toiminnan. Sen kannatus kun väheni sodan vuoksi.

Niinä aikoina pelko oli ihan aiheellista tai ainakin ymmärrettävää. Se mikä sinusta tuntuu lapselliselta oli silloin ihan käytännön huoli. Elät toista aikaa ja sen ajan toimien kommentointi nykyelämän valossa on aika tyhmää. Koko Suomi oli täysin erilainen kuin nyt.

Sinun on ehkä vaikea ymmärtää sitä, että sisällissodan jälkeen Suomen kansan kahtiajako oli paljon syvempi kuin ennen sotaa. Tai tänä päivänä.

Kun punaisia vapautettiin vähitellen vankileireiltä (joissa heitä oli noin 80.000) olivat he helvetin katkeria. Punaiset eivät voineet muistella kuolleita omaisiaan, sillä punaisten joukkohaudoille ei saanut kokoontua tai viedä kukkia. Papit eivät myöskään suostuneet siunaamaan punaisten hautoja. Mitä luulet, kytikö revanssihenki Pispalassa?

Jotenkin tuo sinun Persuvihasi kyllä kuulostaa samalta kuin sisällissodan jälkeisen ajan oikeistolaisten paatos.

En minäkään ymmärrä persujen kaikkia kotkotuksia, mutta vielä vahemmän tuota sinun katkeruuttasi. Se on yksi syy jonka vuoksi ajattelin otta lomaa näistä blogeista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset