Halla-aho puhuu läpiä päähänsä

Halla-aho suomen uutisissa kertoo oman ''merkittävän'' . kantansa, ja tietysti samalla persujen kannan näiden isis-naisten ja lasten tapaukseen.

 

''Tässä mielessä säkkiin pukeutunut, kurkunleikkausideologiaa kannattava uussuomalainen on parasta, mitä tosisuvaitsevainen voi kuvitella, Halla-aho toteaa.''

''Lasten huostaanotolle ei löydetä (eikä kyllä etsitäkään) perusteita. Naiset siis jatkavat Suomessa veronmaksajan rahoittamaa islamistista elämää ja lastensa mädättämistä tällä ajatusmaailmalla.''

 

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-isis-naisten-hakuinnosta-sakkiin-pukeutunut-kurkunleikkausideologiaa-kannattava-uussuomalainen-parasta-mita-tosisuvaitsevainen-kuvitella/

 

Halla-aho ei väitä noista yli kolmestakymmenestä lapsesta, sillä he ovat hänen mielestään jo menetettyjä tapauksia, joten antaa kuolla sinne.

Onko persuilla tai Halla-aholla joitan kytköksiä tuonne leirille, koska hän tietää jo nyt, ketkä noista vajaasta kymmenestä naisesta on osallistunut terroritekoihin?

Minkään muun maan viranomaiset eivät asiaa tiedä, mutta Halla-aho näemmä tietää.

Tulee entistä vakuuttunempi olo siitä, että tuollaista miestä ei saa koskaan päästä Suomessa ministeriksi, eipä hänellä siihen näytä kykyjä olevankaan.

Suunsoittaja ja huhujen levittäjä, onneton ja lapsellinen tapaus.

Tämä isis-naisten ongelma on monella maalla nyt tutkinnassa, lapsia ajatellaan jokaisessa maassa ensisijaisesti, eikä kukaan tunne mitään sympatioita näitä naisia kohtaan, mutta lasten takia monet maat toimivat inhimillisesti silti.

Asiat pitää tutkia, eikä etukäteen tuomita, mutta persujen tapauksessahan korkeimman oikeudenkin päätökset ovat vääriä ja yksittäisiä mielipiteitä.

Onneton puoluejohtaja, joka ei ymmärrä politiikasta tai laista yhtään mitään.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu