valpperi

Perussuomalaiset - venäjämielisten puolue

Dosentti tuolla selostaa kauniita tarinoita Risto Rohkeasta ja perussuomalaisten isänmaallisuudesta.

 

Melkoista puppugeneraattoria lienee käytetty, sillä niin paljon tulee valhetta, ettei paremmasta väliä.

 

Perussuomalaiset eivät kunnioita ihmisoikeuksia, se riippuu, ketä milloinkin ovat heidän suosiossa, ainakaan tummille ihmisille se ei taida kuulua, jos katsoo persunuorten julkaisuja, tummat ihmiset eivät ole heidän mielestään suomalaisia.

Perussuomalaiset rakastavat Suomea, mutta vain siinä tapauksessa, ettei tänne oteta turvapaikanhakjijoita, sen varjolla voi sitten isänmaansa myydä vaikka venäjämieliselle ryhmittymälle.

Isänmaa jää taakse, kun kyse on turvapaikanhakijoiden torjunnasta, silloin persuille on kaikki salittua

 

Muista äänestää EU-vaaleissa, kunhan et äänestä persuja, voit äänestää kokoomusta, keskustaa, demareita, vihreitä, vasemmistoliittoa, rkp:tä ja vaikka viime tipassa kristillisiä.

Jokainen noista puolueista ajaa Euroopassa Suomen asiaa, vaikka painotukset voivat ollakin täysin erilaiset, mutta lopulta jokainen puolue on isänmaallinen.

Ainoa puolue, joka on valmis pettämään kansansa ja äänestäjänsä on persut.

Harkitse siis tarkkaan haluatko elää nykyisenkaltaisessa Euroopassa, vai Venäjän etupiirissä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (73 kommenttia)

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Ja taas alkoi satamaan. Ompa ollut sateinen kevät.

Käyttäjän IonMittler kuva
Ion Mittler

Venäjä-mielisyys, USA-mielisyys, Eurooppa-mielisyys, Ruotsi-mielisyys, Skandinavia-mielisyys. Kaikki ne ovat Suomen rajojen ulkopuolelle suuntautuvia mielisyyksiä. Kuinka näistä varsin analogisista vaihtoehdoista ainoastaan tuo Venäjä-mielisyys yksilöityi epäisänmaalliseksi?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No se yksilöityy tällä hetkellä melkoisen selvästi siitä viiteryhmästä mihin persut himoavat.

Tuon selvempää Venäjämielistä politiikkaa ei oikein voi olla kuin Salvinin ja Le Penin ryhmien toiminta.

Tavoitteean on hajoittaa, ei rakentaa, ja rahaa siihen saadaan suoraan Venäjältä, ja Venäjän tavoitehan on nimenomaan heikko ja riitainen EU.

Tällaista politiikkaa siis persut menevät tukemaan, ja kun saadaan riittävän suuri ryhmä, se ryhmä myös tulee toimimaan juuri niinkuin Salvini ja Le Pen haluaa.

Siinä sitten persut äänestelevät eri lailla, mutta kokonaisuus ja ryhmän isot tavoitteet jäävät näkyviin.

Noista muista mieltäsi askarruttavista asioista voit kirjoittaa ihan oman blogin.

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen

"Kuinka näistä varsin analogisista vaihtoehdoista ainoastaan tuo Venäjä-mielisyys yksilöityi epäisänmaalliseksi?"

Jaa tuota. Oliskos niin, että noista ainoastaan se on uhka demokratialle?

Käyttäjän IonMittler kuva
Ion Mittler

Jos et ole huomannut, niin USA on ainoa valtio maailmassa jonka julkisesti lausuttu tavoite on olla maailman johtaja, ja yrittää pysyä siinä asemassa suurinpiirtein keinolla millä hyvänsä. USA on maailman hyökkäävin valtio, joka puuttuu toisten maiden asioihin jatkuvasti, mutta ei puolustaen demokratiaa, vaan puolustaen omia taloudellisia intressejään. Diktaattorit saavat pysyä rauhassa jos puolustavat USA:n etuja, demokratiat saavat kaatua jos eivät puolusta USA:n etuja. Siinä on vastine väitteeseen että ainoastaan Venäjä on uhka demokratialle.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

En tiedä, että onko perussuomalaiset venäjämielinen puolue, mutta näyttäisi selvältä, että monet venäjämieliset ovat kokeneet ko. puolueen itselleen sopivaksi. Veikkaan, että puolueen sisällä tämä asia, niin kuin monet muutkin merkittävät poliittiset asiat, on hahmottumaton möykky josta löytyy mielipiteitä laidasta laitaan, venäjän nuoleskelusta puheenjohtajan aika selvään venäjäkriittisyyteen. Kaikki käy kunhan väki on riittävän maahanmuuttovastaista.

Tämän takia hallitusvastuu olisikin perussuomalaisille myrkkyä, sillä se paljastaisi sen, ettei useimmissa poliittisissa kysymyksissä ole oikeastaan olemassakaan puolueen yhteistä linjaa. Mutta kenties olen väärässä.

Käyttäjän IonMittler kuva
Ion Mittler

Perussuomalaisten enemmistö on NATO-vastainen, mutta puheenjohtaja ja merkittävä vähemmistö kannattaa NATO-jäsenyyttä, joka ei ole kovin Venäjä-mielistä. Joten puolue ei ole kovin yhtenäinen Venäjän tai NATOn suhteen. Jos asia nousisi päätöksenteon kohteeksi niin kuka tietää, kävisikö siinä ehkä jopa Sinisesti, jos yksi osa puolueesta yrittää tehdä jotain jota toinen osa puolueesta vastustaa jyrkästi.

Ilkka Huotari

Olipas turha blogi tämäkin.

Yleensä on tapana esittää jotain perusteluja mielipiteilleen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jaa, älä sitten kommentoi, ei oo pakko.

Onhan tästä uudesta ryhmästä koko netti täynnä tietoa.

Lue vaikka Snellmannin blogi, jos lisää tietoa kaipaat. :)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

”Olipas turha blogi tämäkin.
Yleensä on tapana esittää jotain perusteluja mielipiteilleen”. Niinpä!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Oli hauska katsoa MTV:ltä eilen, kuinka Halla-aho sai kyytiä kaikilta muilta puolueilta näistä Venäjä-kytkennöistä. Se, mistä puhuin blogissani 5.4.2019, alkaa vihdoin toteutua.

Vaaleissa voi tietysti käydä miten vain, kun persujen äänestäjät eivät tajua näistä asioista hölkäsen pöläystä. Eikö persujen listan kärjessä ole Huhtasaari, Hakkarainen ja Tynkkynen. Kansa haluaa Brysseliin vitsejä, joista ei ole kenellekään haittaa ja jotka ovat helposti höynäytettävissä minkä tahansa maan tai ryhmän asian ajamiseen.

http://jounisnellman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2734...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Vitsillä ja ymmärtämättömyyttään persut yleensäkin äänestävät, mitään todellista tietoa puolueen linjasta ja touhuista ei äänestäjillä ole.

Persujen äänestäjille riittää, kun pelottelee tummaihoisilla ihmisillä ja maahanmuutolla.

Siihen se järki ja ymmärrys juuri riittää.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

No onneksi persunuoret ovat nyt nähneet valon. Hallelujah! Toissa päivänä twitterkeskustelu nimimerkki Rationaalin ja persunuorten varapuheenjohtajan Toni Jalosen välillä meni näin:

Rationaali: "Voisitte poistaa tämän. Pliis, ei tule olemaan kivaa tulevilla PS nuorilla selitellä nykyisten rasistisia twiittejä..."

Toni Jalonen: "Kenelle nykyisten tai tulevien pitäisi selitellä yhtään mitään ja miksi?"

Opetus- ja kulttuuriministeriö kiinnostui kuitenkin tästä rasistisesta twiitistä ja väläytteli valtionavustuksena annetun 115.000 euron takaisinperimistä jolloin Toni Jaloselle ja PS nuorten johtoryhmälle yhtäkkiä, pyytämättä ja yllättäen, valkeni miten väärässä he olivat koko ajan olleet.

Toni Jalonen: "Twiittini oli ajattelematon ja toimin impulsiivisesti idean syttyessä. Myöhemmin ymmärsin, että nyt meni metsään, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua. Olen oppinut tästä läksyni ja jatkossa tulen käyttämään harkintakykyni paremmin järjestön viestinnässä."

PS puolueen entisellä puheenjohtajalla oli mielestäni erinomainen luonnehdinta tällaisista ihmisistä. " Seteliselkärankaiset"

Möivätkö persunuoret nyt persettään?

https://twitter.com/i/topics/tweet/113143845638159...

https://yle.fi/uutiset/3-10797822

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #24

Veikkaan että 115.000 euron mahdollinen vahingonkorvausvaade järjestöltä saattoi vaikuttaa anteeksipyytämiseen.

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen

No no! Teukan kaltainen sulavakäytöksinen ja kielitaitoinen maailmanmies on oleva Brysselissä kuin aitosuomalaisuuden kultareunainen brošyyri!

http://timopeltonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/27639...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Etupiiri on kansainvälisessä politiikassa perinteisesti määritelty alueeksi, johon vieraalla valtiolla on poliittista, taloudellista tai sotilaallista määräysvaltaa tai johon se haluaa saada tällaista määräysvaltaa.

Suomi kuuluu määritelmän mukaisesti hyvin selkeästi sekä Venäjän etupiiriin että Eurooppaan.

Nämä eivät suinkaan sulje pois toisiaan.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mielestä uuden kansallismielisten puolueiden ryhmän perustaminen on huolestuttavaa. Orpo mainitsi jälleen Venäjän, mutta myönsi, ettei perussuomalaiset ole Venäjä-mielinen puolue.

– En sellaista yhtäläisyyttä lähtisi tekemään, Orpo sanoi.

Mutta PS -puoluetta ’tutkivat’ erkoisasiantuntijat ja toimittajat ’tietävät’ miten asiat itseasiassa ovat, heh. Good for you. Mutta uskooko kansa ja näkyykö se vaaleissa näkyy kolmen päivän kuluttua ...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen
Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei ole luottaminen oikeiston Petteriin.

Vasemmiston Petteri on paljon viisaampi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #14

Kokoomukselle persujen putinyhteyksien paljastuminen ja avoin rasismi on kriisin paikka. He mieleellään tukisivst persuja ja tukeutuisivst persuihin oppisitiossa ja muutenkin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #15

Nämä persunuorien touhut ja persujen liittyminen venäjämieliseen ryhmään karkoittaa kyllä varmasti kokoomuksen halut yhteistyöhön.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Venäjä on ihan mukava naapuri Suomelle, emmekä siitä eroon pääsekään, koska yhteistä rajaa on paljon.On huomattavan terveellistä olla kamu ydinasevaltion kanssa, kuin vihollinen.Paasikivi-Kekkosen linja on syytä säilyttää.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kamu-sanan voi ymmärtää monella tapaa, Suomi on tällä htekelläkin kamu, monen valtion kesken.

Periaatteita ei silti voi myydä, ja persujen touhu on juuri tällaista.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Minä kutsun heitä pettureiksi." - Alde-ryhmän puheenjohtaja Guy Verhofstadt antaa itävaltalaisessa Der Standard-lehdessä Venäjä-mieliselle äärioikeistolle kovaa kyytiä. Suomessakin persuille alkaa selvitä, mihin porukkaan Halla-aho on puolueen vienyt.

https://derstandard.at/2000103632408/Guy-Verhofsta...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Halla-aho ja puolueen melko iso venäjämielinen klikki.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kaipa se peruille on jo selvinyt, nyt vain on meneillään selittelyvaihe.

Persujen äänestäjä ei näin vaikeita asioita ymmärrä, persujen äänestäjä tarvitsee sellaista ekaluokkalaisen kuvakertomusta, jossa arvuutellaan mitä kuvassa juuri nyt tapahtuu.

Käyttäjän juhaniyt kuva
Juhani Ylä-Tulijoki

Täytyy nyt ottaa kantaa vaikka viisasta se ei ole. Kysyn vain mistä Petteri tuo sinun persuviha oikein kumpuaa? keksit kaiken maailman mahdolliset ja mahdottomat syyt vain mollataksesi perussuomalaisia. Jatka vain samaan malliin. olet loistava esimerkki siitä että jatkuvalla parjaamisellasi olet saanut minutkin äänestämään perussuomalaisia. Tai eihän se tietysti siitä johdu vaan siitä että heillä tuntuu nykyään olevan ainoana puolueena järjen ääni. ja tällaiset kirjoitukset vain vahvistavat tuota kuvaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Hyvä, että olet valinnut sinulle sopivan puolueen, jatka rohkeasti valitsemallasi linjalla, ja ole ylpeä siitä, että äänestät persuja.

Järjen ääni on siitä mielenkiintoinen, kun lukee persujen toimista, niin järjen ääni se on myös vinksallaan oleva järjen ääni.

Onnea kuitenkin upeasta valinnasta, se kuvaa varmasti hyvin arvojasi.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Ritala päivässä pitää vaalitappion loitolla.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Näin se puhuu mies, joka ei uskalla edes kertoa mielipidettään persunuorten rasistisesta mainoksesta.

Mutta ole rauhassa, sehän on persujen tyyli, että vastuuta ei uskalleta ottaa.

Ja rasismikin kelpaa puolueen vaalikampanjaan.

Rasistisessa puolueessa on elämä auvoisaa :)

Muuten nyt erotettiin Perussuomalaisten opiskelijajärjestö Helsingin yliopiston oppilaskunnasta

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006115816.html?...

Kyllää teillä on hieno puolue, onnea!!!

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Mitäs minun pitäisi siitä sanoa? Mitäs vastuuta minun pitäisi kantaa? Mauton ja epäonnistunut.

Nuorisojärjestö itsekin otti jo kantaa ja pahoitteli.
https://yle.fi/uutiset/3-10797822

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #28

Juu, ei mitään tietenkään, olethan täysin ulkopuolinen :)

Mitäs sitä turhaan kommentoimaan, sehän on puolueessanne normaalia toimintaa.

Pahoitteli tottakai, kun on kyse kymmenistä tuhansista euroista, minäkin pahoittelisin.

Mahtaako enää riittää silti, voi tulla pian rahapula.

Halla-ahokin sitten varmaan tukistaa, kun joskus törmäilee kyseisiin henkilöihin.

Hehkuta sinä nyt vaan vaalimenestystä, ja opiskele valmiiksi venäjää, se tulee tarpeeseen uudessa ryhmässä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #29

Perussuomalaisten puoluetuki on tänä vuonna peräti 5,7
miljoonaa euroa.

Kaikki poliittiset nuorisojärjestöt tulisi lopettaa ainakin suoraan valtion rahoituksen turvin toimivina yksikköinä.

Rahoittakoon puolueet sitten vaikka aatteellisia vauvaosastoja nuorisojärjestöjen lisäksi vuosittain saamistaan hulppeista puoluetukirahoistaan.

Ehdoton ei suoraan veronmaksajien kukkarosta kustannetulle lasten ja nuorten poliittiselle aivopesulle !

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #30

Puoliksi samaa mieltä, mutta lopettaisin myös puoluetuen. Ymmärrän sitä tukevat argumentit periaatteessa. Painavampana näen kuitenkin että se on rakenteellista korruptiota, kun puolueet myöntävät itse itselleen tukea. Kirsikkana kakussa tuo tuki rahoitetaan keräämällä meiltä kansalaisilta veroja väkivallan uhalla. Eivät sentään kadulla tule ase kädessä lompakkoa vaatimaan, mutta ero on lähinnä semanttinen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #30

Totta, tuollainen tuki on täysin järjetön, puolueilla sitten olkoon oikeus tehdä rahoillaan mitä haluaa, mutta valtiontukea eivät mitkään poliittiset nuorisojärjestöt tarvitse

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala
Ilkka Huotari

Juncker puhuu kerrankin järkeä: nationalistit todella rakastavat maitaan.

https://yle.fi/uutiset/3-10797605?origin=rss

EU:n kannattajille EU on tärkeämpi, kuin oma maa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kunhan todellakin rakastaisivatkin omaa maataan, eikä naapurimaata. :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Joo varmaan sinusta avioliitotkin on kamalia. Avioliiton kannattajille liitto on tärkeämpi kuin oma itse! Törkeätä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Usein avioliitot ovat kamalia, mutta erityisesti mahdollisten lasten kannalta juridisesti erittäin tärkeitä.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Höpöhöö näitä löpinöitä

Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Hyvä Petteri! Maailma on ihmeellinen! Eurovaalien ehdokkaina on lukuisia ihmisiä, jotka aikoinaan vannoivat ikuista uskollisuutta Moskovalle, Neuvostoliitolle ja ystävyydelle Venäjän kanssa. RKP:n kärkiehdokkaana on Nils Torvalds, Moskovassa koulutettu kommunisti ja muissa puolueissa on samanlaisia tyyppejä. Nyt nämä näkevät venäläismielisyyttä joka puskan takana.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Aika mennyt ei koskaan enää palaa.

Luulisi sitten näiden uusien persujen jotain oppinenn historiasta?

Ei vaan siltä näytä, vaan kovalla innolla ollaan menossa Venäjän tahtiin.

Persut on ei-isänmaallinen pientä ihmistä potkiva äärioikeistolainen ihmisoikeuksia väheksyvä venäjämielinen puolue.

Ilkka Huotari

Näytätkö, missä PS on halunnut esim. viisumivapautta Venäjän kanssa?

Eikö tällainen, näistä linkeistä löytyvä, Venäjä-mielisyys ole EU:n hajottamista? Jos ei, miksi ei?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/stubb-kiirehti...
https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/rinne-ei-tun...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #44

Jos ymmärtää mikä oli aika ennen Krimiä ja Venäjän pakotteita ja aika, mikä on ollut sen jälkeen, niin silloin asian pitäisi olla aika selvä.

Hieman voisi ajatella enstex.

Nyt pakotteiden pällä ollessa ja Krimin takia, kukaan ei halua mitään viisumivapautta.

Ai niin persuille se kelpaa, kun on niin kiva naapuri.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #45

Millä tavalla se viisumivapaus (jota PS ei ole ehdottanut) nyt Krimin jälkeen hajottaisi EU:n? Kerrotko tarkemmin?

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola Vastaus kommenttiin #45

No milläs siitä venäjästä meinaat päästä eroon, haluaisitko muuten tuhota Suomen hyvät venäjä suhteet? Ei sen puoleen kyllä se sopisi jos venäjä olisi vaikka 1000-kilsan päässä Suomesta, mutta ei se tuosta liikahda.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #50

Suomen ulkopolitiikkaa hoitaa presidentti yhteistyössä valtioneuvoston kanssa, ja ne hoitavat asioita hyvin.

Sitten on persuälykääpiöt, jotka sitten hankaloittavat Suomen asioita omilla toimillaan.

Haluatteko Itävallan tilanteen, jossa on populistit hallituksessa, niin muut Euroopan maat eivät enää anna sinne tiedustelutietoja, koska kaikki valuu Venäjälle.

Sellaista on persujenkin isänmaallisuus.

Parasta kuitenkin on, etteivät nuo pääse hallitukseen mitään sekoittamaan, oppositiossa saavat sitten kitistä.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #51

Tarjosit pelkkää salaliittoteoriaa, mutta et osannut vastata, miten viisumivapaus hajottaisi EU:ta?

Laatua...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #53

Juu, mä en ole presidentti, enkä hallituksessa, mutta luotan niiden päätöksiin viisumiasiassa.

Persuille sitten taas ei voi antaa kuin kirjastokortin, jos sitäkään.

Mä en oo niin viisas kuin sinä, joka tiedät ilmeisesti viisumiasiastakin kaiken.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #56

Olit kritisoinut Kotron viisumihelpotuspuheita näin:

"Tämä asia ei enää selittelyllä korjaannu, Kotron jutut on ja pysyy.

Dosenttikin tuolla blogissaan hermostui, kun totuus sattuu. :)

Persujen elämä on päivä päviältä hankalampaa, kun vasen käsi ei tiedä, mitä oikea tekee."

http://jounisnellman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2762...

Osaatko nyt yhtään selittää, mikä tuossa Kotron ehdotuksessa olisi ollut huonoa?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #57

Ei kai sitä tarvitse selittää, voit sen itsekkin lukea, mitä Kotro sanoi, tosin ne persujen sanomiset muuttuu päivittäin.

Niinkuin sanoin, päätökset viisumiasioista tekee valtion johto, ja kun pidetään persut kaukana näistä päätöksistä, homma menee silloin hyvin.

Kotron höpötykset jostain viisumeista rajatuille on nyt sitä samaa persupotaskaa.

Valtion johto toimii niinkuin pitääkin, Kotron esitykset on yhtä merkittäviä, kun syöttöporsaan suunnitelmat matkasta marsiin.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #60

Voit lukea sen haastattelun venäläisistä lähteistä, ja siellä lukee, että se olisi rajatulle joukolle.

Mutta asia selvä, et osaa perustella ollenkaan, yhtään mitään. Ei yllätä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #61

Mitä ihmettä mun pitäisi perustella?

Jankkaa sinä, minä kirjoitan mielipiteitäni, ja Kotron esitykset on kyllä venäläisten muistissa.

Mulle riittää se tieto, että persut eivät näistä viisumiasioista koskaan päätä,

Ole sinä sitä mieltä, minä olen tätä mieltä.

Odotan hauskaa aikaa, kun persujen tähtiporukka Salvinin kanssa suunnittelee uusia helpotuksia venäläisille.

Siinä riittää monella suomalaisella vielä ihmeteltävää. :)

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #63

Et osaa vastata edes siihen, mitä huonoa Kotron ehdotuksessa oli, mutta väität, että siinä oli jotain epäisänmaallista/Suomelle haitallista.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #53

Ei se ole salaliittoteoria että Itävallan tiedusteluun ei voi luottaa.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #65
Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #68

Sinä väitit #51 olevan salaliittoa. Sehän oli retorinen kysymys.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #69

Niin, Ritala väitti, että PS vuotaa tiedot Venäjälle. Se oli se salaliitto.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #70

Ei väittänyt vaan kysyi että haluatteko te?

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #72

En jaksa väärinymmärrysleikkejä tai saivarteluja.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Joo,ja kauheuksien kauheus Björn Wahlrooskin oli stalinisti. Minkälaisia subversiivisia juonia hän nyt punoo Suomen porvariston pään menoksi samalla kun pelaa golfia ystävänsä Ruotsin kuninkaan kanssa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Tiettävästi Halikossa sijaitsevan Joensuun kartanon kartanonherra Björn Wahlroos on ainakin joskus ollut RKP:n jäsen ja Kansallisen Kokoomuksen taloudellinen tukija.

Kirjansa Wahlroos siirsi jo vuosia sitten Ruotsiin: ” Rikkaat jättävät hyvinvointivaltion, jonne puolestaan muuttavat maailman köyhät.”

Suomihan oli vielä tuolloin vuonna 2013 hyvinvointivaltio. Vuonna 2015 alkoi kaikkien muistama kansainvaellus ulottuen Suomeen asti.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

eli en koskanaan ikinä äänestäisi ko ehdokkaita. Jos tämän suhteen on ideoita.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Olen tullut siihen tulokseen, että Petteri on persu, ja kaiken huipuksi vielä oikein pirullisen ovela sellainen. Hän on huomannut jo kauan sitten, että jatkuva ja ylen-määräinen persujen panettelu on tehokkainta mainosta mitä tuo puolue ennen vaaleja voi saada. Ja jos vielä antaa suoran kehotuksen niin että oikein luettelee kaikki mahdolliset sallitut puolueet, kunhan vaan ei ikinä ei missään tapauksessa persu, ei missään missään tapauksessa. Miten siinä kukaan voi vastustaa kiusausta ja olla äänestämättä "kiellettyä" puoluetta? Ei mitenkään. Tämän blogin jälkeen ainakaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Komsin tajatuksiet tietäen, luottamus on erittäin korkealla tasolla.

Promillepuolueen analyytikko. :)

Pikkuinen rasistinen kansalaispuolue, sieltä ei ole ikinä tullut mitään, mikä edes viittaisi totuuteen.

Joten kiitos hauskasta vitsistä, naurattaa varmasti muitakin.

Jatka vaan analysointia ja ennustuksia, näitä on hauska lukea. :)

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola

Eurokommunisti Petteri Ritala,miksi vihaat suomalaisuutta?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sä olet käsittänyt jotenkin väärin, olen isänmaallinen, persut ovat sitten asia erikseen.

Persut tykkää Trumpistakin, jonka toimet vahingoittavat Suomea ja suomalaista teollisuutta, ja aiheuttaa työttömyyttä.

Nykyään ne tykkää Venäjästäkin, tosin se nyt on melkein sama asia, kun puhutaan Trumpista.

Persut ei ole isänmaallisia,.

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola
Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Aina kun persu alkaa syyttää toisia kommunistiksi, tietää olevansa oikealla asialla.
Sieltä laitaoikealta katsoen me kaikki olemme kommunisteja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset