valpperi

Persut ei myy pe***ttään

Näinhän sanoi se entinen persujohtaja, joka sitten vastoin käenpoikien suostumusta meni sen sitten kuitenkin myymään.

Kukaan ei kai kiellä, että Salvini ja Le Pen ja Itävallan FPÖ ovat täysin Venäjän vietävissä, ja tähän uuteen uljaaseen ryhmään nyt sitten ovat persut hinkuamassa.

Persut täällä ja muualla mediassa kovasti koettavat selitellä, että emme me, vaikka ne muut, mutta kun se maahanmuutto.

Persut nyt sitten myyvät italialaisille, ranskalaisille ja itävaltalaisille populisteille sen, mikä ei ollut myynnissä, samalla sitten tulee vuokratuksi se sama venäjälle.

Persut sitten varmaan äänestävät kaikessa muussa eri tavalla kuin tuo ryhmä, paitsi jos asia liittyy maahanmuuttoon.

Näemme häpeällisen tapahtuma Suomen kannalta, puolueelta joka kehuu olevansa aina isänmaallinen, mutta kuitenkin myy isänmaallisuutensa maahanmuuton vastustamisen takia.

Varmaa on se, että seuraavasta vaalikaudesta tulee huvittava, jos kyseessä ei olisi niinkin tärkeä asia, kuin Suomen ulkosuhteet.

Onneksi kyseessä on maksimissaan kolme persua, ja kun heidän asiantuntemuksesna tietää, voi olla, että mitään pahaa he eivät tuolla saa aikaan, muutakuin olemalla sellaisessa ryhmässä, joka on täysin eri linjoilla, mitä Suomen ulkopolitiikka on.

Isänmaallisuus on rapistunut persujen käsittelyssä, sillä kaikki mitä he ihailevat tarkoittaa huonoa Suomen taloudelle, niin Trumpin kannattaminen kuin nyt venäjämieliseen ryhmään liittyminen.

En usko, että tämä vaikuttaa kauheasti Suomessa persujen kannatukseen, sillä äänestäjäprofiili kertoo, että jos äänestää Huhtasaarta ja Hakkaraista, ei voi kauhalla vaatia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

onpahan taas persuoksennus

etkö tosiaan osaa muusta kirjoittaa ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset