valpperi

Halla-ahon hermot ei kestä

Halla-aholla ja Putkosella paloi hihat, kun hesarin toimittaja kysyi hänen vanhoista kirjoituksistaa, joista tuli korkeimman oikeuden tuomio.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/277963-tunteet-kuumenivat-halla-ahon-tilaisuudessa-nain-perussuomalaisten-putkonen-syoksyi

 

Tällaista hermoheikkoa ei kaivata hallitukseen, samalla lailla heikko luonne kuin Sipilällä.

Luulisi hänenkin olevan valmis noihin kysymyksiin, ja tällaisen toiminnan jälkeen hän saa niistä kuulla aina.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (106 kommenttia)

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Kieltämättä vähän ihmetyttää miksi Halla-aho ei voinut myöntää ja sanoa asian olleen "nuoren miehen vihaisia purkauksia"?

Onhan hän tuon jo julkisesti myöntänytkin jo vuosia sitten... miksi se nyt on niin vaikeaa.

Tosin tuskin sekään olisi riittänyt lopettamaan asiasta muistuttamista hänen lopun ikää, mutta tämä ei sitä lopeta ainakaan.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Samaa mieltä kyllä itsekin. Pahoittele ja be done with it olisi minusta helpoin tapa reagoida tuohon kieltämättä ärsyttävään jankutukseen.

Halla-aho on kuitenkin kirjoittanut raiskauksia käsittelevän osuuden sen verran ovelasti, että ei siitä ainakaan täysin vastakkaista mieltä voi olla. Hänhän ei varsinaisesti toivonut kenenkään joutuvan raiskatuksi vaan, että kun joku kuitenkin joutuu (maahantulijan toimesta) raiskatuksi, niin ennemmin sellainen, joka on tekijän maahan päästämistä kannattanut. Vastakohtahan tuossa olisi toivoa, että raiskaus kohdistuisi johonkuhun, joka haluaa rajoittaa maahan pääsyä, enkä ainakaan minä oikein mitenkään voi sitä mieltä olla. Pahoitella voisi tietysti sitä, että ylipäätään otti koko aiheen esille.

Homonampumisfantasia taas on kirjoitettu ilmeisesti aika pian sen jälkeen, kun Halla-aho joutui seksuaalisen häirinnän uhriksi, ja sellaisesta kokemuksesta voi olla vaikeaa puhua avoimesti.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Turha vatkata samoja asioita kaiken aikaa. Miksi toimittajat eivät ikinä kysy esim Antti Rinteen saamia tuomioita ja sitä kun pariinkin otteeseen on menneet omat ja vieraat rahat sekaisin, saatika nyt kun sai 6000 euron sakot ja teki metsäteollisuudelle miljoonatappiot. Taikka Kaikkoselta siitä, miksi nyt on ehtoollisella? Aika yksipuolista mustamaalaamista, sanoisin.
Toimittajat eivät antaneet Halla-aholle puheenvuoroja tenteissä, jotenka nyt ei annettu sitä toimittajille. Tassapuolisuutta, sanoisin. :=)) HAppamia sanoi kettu....

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Toimittajat eivät kysyneet tenteissä Halla-aholta mitään hänen vanhoista blogikirjoituksistaan, eikä siitä miten paljon hän on edelleen samalla kannalla kuin ennenkin. Ilmeisesti asenteet ihmissaastan ja edteettisen haitan suhteen ei ole mitenkään muuttunut, siitä vain ei ole oikein edullista puhua julkisesti.

Kannattajien ja vannoutuneiden luotettavien liittolaisten kesken pidettäneen noita vihapuheita edelleen ja entistä vihaisempia puheita, sillä sehän on juuri se asia millä Halla-aho on kannatuksensa kerännyt.

Se vain on niin että niitä vihapuheen ystäviä on sen verran harva joukko tässä maassa, että ääniä pitää kerätä sen ydinjukon ulkopuolelta ja sen takia julkisia vihapuheitä pitää hillitä ja innokkaimpia vihapuheiden pitäjiä pitää vähän taltutella.

Realiteetteja pitää vihapuhepuolueenkin kunnioittaa ja ottaa ne huomioon, jos meinaa pärjätä.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

SANANVAPAUS ON NIIN TÄRKEÄ ETTÄ NYT SE MIKROFONI POIS.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Perussuomalaiset ovat niin suvaitsevaisia, että päästivät tilaisuuteen jonkun Hesarin hörhön ja jopa Huuskon joten mitä muuta voi toivoa? "Hakkisitko vaimoasi tänään" on toki korkeaa JSN journalismia varmasti, no, JSN journalistien mielestä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sananvapaus juu, ja hermot tuntuu olevan pinnalla.

Sipilän vihastuminen ylen toimittajaan oli samanlaista älyttömyyttä.

Ison puolueen puheenjohtaja, joka ei kestä menneisyyttään.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Myyttekö te muuten antikvariaatteja? Onko jokin erityinen alennus jos ostaa tusinan antikvariaatteja?

Olli Utriainen

Ajattelin kysyä tältä palstan viisaimmalta kirjoittajalta samaa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Älä kiusaa pikku-Petteriä. Hänen käsityskykynsä on muutenkin koetuksella.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Kuinka kestää Antti Rinne ja Kaikkonen, nykyisyyttään? Halla-aholla on kyseessä aataminaikuiset blogiKIRJOITUKSET ja noilla kahdella selvät RAHAT, jotka eivät kuuluneet edes heille.

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Ensimmäinen askel kohti Unkarin mallia...

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Aiheena oli eu - vaali ehdokkaat ja Halla-aho on vastannut noin ziljoona kertaa ennemminkin näihin loistokkaisiin kysymyksiin joten Huuskon juttu olisi voinut olla Hesarin onnettomasti käyttäytyvästä toimittajasta jota suvaittiin vaikka olisi pitänyt heittää pihalle.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Juu, juu, aina kysytään puheenjohtajilta ihan mitä sattuu.

Jollei tuota kestä, on kyllä väärässä paikassa.

Sipilänkin raha-asioista kyseltiin ties missä.

Osoittaa vaan sen, että ei ole tuosta öykkärilaumasta valtakunnan asioita hoitamaan.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Sovittu attakki josta uutisoitiin samalla sekunnilla. lööppimediassa toki toisaalta ok kun klikkihuorataan, mutta aika vaikea tässä on nyt vastuullista JSN mediaa nähdä kun näin lapsellisesti käyttäydytään.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Mikko, kyllä se hörhö oli Putkonen ja pas-housu on kyllä myös Halla-aho ellei sanojensa takana kykene seisomaan. Mikäli mieli on muuttunut noista ajoista, mikä on täysin sallittua ja ymmärrettävääkin, olisi se myös syytä julkisuuteen kertoa. "Vain typerykset eivät osaa muuttaa mielipidettään asioiden muuttuessa" tämän suuntaisesti lausui aikoinaan valtioneuvos K.A Fagerholm.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Jokainen ymmärtää, että pilipalitoimittaja koittaa saada Halla-ahoa olemaan eri mieltä ikivanhojen blogiensa parista sivulauseesta sen miljoonannen kerran joka on ääärimmäisen typerää, iljettävää mitälie Amerikan mallin höpöä (joku stara potkittiin juuri pois jostain sarjasta kun oli 19v käyttänyt jossain postauksessaan n-sanaa) kun oikea maailma on aika yksinkertainen silloin oli silloin ja nyt on nyt ehkä jälkikäteen Artokin voisi hioa kansankoulun esseettään siitä miksi kommunismi rulaa mutta kun se on niin epä-älyllistä kuin voi olla ei siihen kykene kuin JSN journalisti.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#14

Kyllähän se totta on, että nämä pilipalitoimittajat yrittävät saada H-a olemaan erimieltä menneiden blogiensa kanssa, sekä saada oma lööppinsä aikaiseksi.

Mutta miksi H-a ei suostu myöntämään "mokaansa" tuossa asiassa?
Ainakaan siitä tuskin olisi H-a:lle haittaa, mutta hyötyä voisi olla.

Tosin mitä kauemmin venkoilee tämän kanssa, niin sitä enemmän arvovaltakysymykseksi tuo myöntäminen muuttuu...ellei ole jo muuttunut.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #17

Halla-aho on tietääkseni todennut noin miljoona kertaa, että näin jälkikäteen (tässä poliittisessa asemassa) olisi voinut muotoilla kirjoituksensa toisin, Halla-ahon aikaisia kirjoituksia käytiin läpi jo kun hän puolueeseen liittyi. Ehkä antaisin Halla-aholle neuvoksi vain viitata johonkin mitä kommentoi aiheesta vuonna 2011.

Sama lööppimedia ennen attakkia kirjoitti vähän historiasta tänään klo 09:00

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/01e84b42-09a...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #18

#18

Kyllä H-a on asian todennut ja jokainen joka asioista on yhtään kärryillä tietää tämän.

Mutta pointti on nimenomaan, ettei toimittajat eikä "ritalat" oikein ole kärryillä.

Jos H-a olisi viisas, hän päivittäisi näiden "ritaloiden" tiedot ajantasalle, sekä tekisi toimittajat onnellisiksi antamalla heille päiväksi/pariksi lööppiaiheen.

Tämän jälkeen tämä asia olisi käsitelty seuraaviin vaaleihin asti.

Tämä venkoilu vaan pahentaa asiaa, koska kysely jatkuu muuten joka tapauksessa loputtomiin... sille ei H-a mahda mitään.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #21

Oma näkemykseni tiedotustilaisuudesta on se, että Huusko veti herneen taas kerran nenään kun Halla-aho viittasi vastauksessaan hänelle Vehkoon (missä uutinen tästä) ja tämä attakki oli suunniteltu ja sai Halla-ahon hetkeksi pois raiteiltaan, kun ei ikivanha skeida ei liittynyt eu - vaaliehdokkaisiin mitenkään ja, sitten Putkonen sai tarpeekseen Hesarin toimittajasta. No newsfeedin tunti ja asia unohtunut paitsi Huusko jonka persuangsti ei kuin pahene ...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #24

#24

Ok...tähän en osaa ottaa kantaa.
En ole jaksanut koko haastattelua kaivaa ja selvittää taustaa noin pitkälle.... ei ole minulle niin iso asia.

Otin vaan kantaa miksei H-a voi myöntää mokaansa.

Jos taas haastattelun kokonaisuus on jotain tuonkaltaista se on sitten oma lukunsa.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #28

Tämän attakin jälkeen meidän Huuskomme kysyy 32452354353 kerran Halla-ahon kiihotustuomiosta jossa Halla-aho nykytermein servaa Markun.

https://www.youtube.com/watch?v=BGPb0b7FJ1o

attakki on vähän ennen mutta Huusko on videon kohdasssa 42:45

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #24

#24
tämä attakki oli suunniteltu ja sai Halla-ahon hetkeksi pois raiteiltaan
................

Hallitusvastuuta ei pidä antaa ihmiselle joka suistuu raiteiltaan toimittajan kysymyksestä.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Halla-ahon poliittinen ura perustuu näiden vanhojen kirjoitusten varaan ja nyt niistä ei saisi edes kysyä. Erikoista. Perussuomalaisten käsitys sananvapaudesta on perverssi.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Soinin menestys perustui paljolti Halla-ahoon, missä oli omat kiusalliset piirteensä.
Halla-ahon menestys perustuu paljolti vanhoihin nettiteksteihin, missä on omat kiusalliset piirteensä...

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

No taitaa olla sillai, että oikeusjuttuja politiikoilla on ollut muillakin kuin Halla-Aholla,joku vuosi sitten taisi eräs poliitikko olla Valtakunnanoikeudessakin, vai?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tottakai on monilla vaikka mitä, mutta siihen voi sitten vastata, eikä ruveta riehumaan ja huutamaan.

Käyttäjän JarmoHenttonen kuva
Jarmo Henttonen

Ei Halla-Aho riehunut eikä huutanut, älä valehtele.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Tässä tapauksessa kysehän ei ole oikeusjutuista vaan suomalaiselle poliittiselle johtajalle jossain määrin erikoisesta ajattelusta. Rasistinen ajattelu ei sinällään ole rikos, mutta pääsääntöisesti täällä paheksuttua, slaavilaisissa maissa tuo ajattelusuunta on toisaalta selvästi vahvempi.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Kyllähän se pistää Rinteen miettimään, jotta identifioituuko koko hallitus Halla-ahon tekosten peittelyyn, jos persuja hallitukseen harkitaan.

Tuolla ylimielisyydellä Halla-aho kerjää toistoja tästä haastattelusta pitkälle tulevaisuuteen.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Rinteen on harkittava yhteistyötä ainoastaan viherstalinistien ja äärivasemmistoliiton kanssa. SAK takaa enemmistön yleislakkouhalla. Feministinen demokratiakäsitys saa haluamansa.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Monta miljoonaa kertaa tuotakin vatvottu. Lasten maailma.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Niin no pienellä googlauksella löytynee tusinoittain youtube-videoita, artikkeleita ja blogeja joissa Halla-Aho on noita tekstejä selitellyt. Muistaakseni hän ei suoranaisesti tekstejään kadu ja ne ovat täynnä kärjistämistä ja turhaa "kulmikkuutta" huomion herättämiseksi.

Ihme että google on liian vaikea hesarin toimittajalle, Halla-Aholle tunne on varmaan sama kuin lapsi auton takapenkillä jankuttamassa "ollaanko jo perillä?"

Käyttäjän HarriNissinen kuva
Harri Nissinen

Juuri näin. Mä olin kirjoittamassa omaa vastaustani tähän ketjuun, mutta lisään sen vain tähän vastaukseksi jatkoksi.

"H-a on sanonut aikaisemmin, että hän olisi voinut muotoilla asiansa paremmin. Nuoren vihaisen miehen puhetta sävyltänsä. Eli voimme päätellä, että ei hän kirjoitustensa kontekstia ole mihinkään muuttamassa, koska samoista aiheista puhuu edelleen.

Yleisesti ottaen tälläinen vaikuttaa pelkältä provokaatiolta ja henkiseltä kiusaamiselta. Asiaan on jo vastattu, mitä sitä vatvomaan."

Yleisesti näyttää siltä, että PS triggeröi väkeä nyt todella pahasti. Vaikuttaa suoranaiselta hyökkäykseltä yhdeltä suunnalta. Seurataan kuinka tilanne etenee, popcornit kehiin. :D

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#23:
Joo. On nuo jutut tuhanteen kertaan puitu ja selvitetty. En minäkään ihmettele, jos joku polttaa hetkeksi hihansa siitä tuhannesta ensimmäisestä kerrasta. Kovasti taivastellaan, että kyllä pitäisi kestää kuunnella typeryyksiäkin. Sitä ei ihmetellä, että miksi niitä typeryyksiä täytyy jatkuvasti toistella.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Niinpä, tuhanteen kertaan puitu. Mutta jaksaahan niin moni niin monta kertaa kaivaa esille Talvisodan ja NL:n vaikka olisi kyseessä ihan mikä tahansa asia. Nyt Halla-ahon tapauksessa on kuitenkin kyse henkilön omista tekemisistä ja sanomisista asiassa joka on hänen ja hänen johtamansa puolueen likipitäen ainut käsikassara ja syömähammas.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jaksaahan se kärsivällisesti toistaa argumenttejä kun saa puhua maahanmuutosta. Persujen ominaispiirre on että menettävät hermonsa silloin kun eivät ole kapelimestarin asemassa.
Ei kukaan tykkää epämukavista kysymyksistä mutta moni arvostaa demokratiaa ja sananvapautta siinä määrin että suvaitsevat niiden pelisääntöjä silloinkin kun sisällä kiehuu.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no siniset sai 1% kait äänistä, niin se kun lisäään Peršujen 17.5, niin Persut oisi suurempi kui sdp, jos Sinisiä ei oisi ollut, Persut oisi nyt suurin puolue, ehkä??

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Samaa voisi sanoa Kokoomuksesta ja Harkimosta. Joku jolla on tylsää voisi laskeskella.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Ennen sinelmien lähtöä persuleiden kannatus oli melkoisen matalalla. Vasta heidän lähtönsä, kera ministeripaikkojen, sai persuleiden kannatuksen nousuun. Siis jos Soini ei olisi vienyt sinelmiä pois häiritsemästä älämölöä niin kannatus olisi ollut vaaleissa luultavasti jotain hurrien ja hihhuleiden luokkaa. Siis noin kontrafaktuaalisesti ajateltuna ja laskettuna.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Mutta jos oletetaan, että Soini ja siniset olisivat alistuneet oppositioasemaan H-a:n alaisuudessa, olisiko nähty vielä isompi jytky? Tällöinhän Terho & kumppanit eivät olisi vaikuttaneet pettureilta vaan reiluilta häviäjiltä puheenjohtajavaalissa. Kontrafaktuaalista tietenkin, joten sikäli samantekevää...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #37

Käsittääkseni tuollaisen skenaarion toteutumismahdollisuudesta ei ole ollut mitään merkkejä. Halla-ahohan yritti asetella takkiaan monellakin tavalla jotta olisi kelvannut Sipilälle ja Orpolle hallitukseen. Samaten ministeripaikat olivat hyvinkin rakkaita sinelmille.

Toisaalta jos persulit olisivat lähteneet kokonaisina hallituksesta, seurauksena olisi ollut todennäköisesti ennenaikaiset vaalit tuolloin ja tulos heidän kannaltaan kaamea.

Kyse siis oli Halla-aholle välttämättömyyden pakosta joutua oppositioon ja siten T.Soini pelasti sekä luomansa puolueen että sen uuden puhiksen.

Edelleen kontrafaktuaalisesti sillä emme todellakaan oikeasti tiedä miten olisi käynyt jos toisin olisi mennyt.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä Vastaus kommenttiin #39

"Toisaalta jos persulit olisivat lähteneet kokonaisina hallituksesta, seurauksena olisi ollut todennäköisesti ennenaikaiset vaalit tuolloin ja tulos heidän kannaltaan kaamea."

Ei nyt ehkä noinkaan. Siinähän käytiin jo neuvotteluja KD:n ja RKP:n kanssa hallituspohjan täydentämisestä.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #40

Minua on kovin vaikea vakuuttaa, että muut olisivat antaneet persuleiden livetä oppositioon yhtenäisenä joukkoja ja samalla olisi vaihdettu heidät hurreihin. Siinä olisi suoraan syötetty kaksi kertaa persujen lapaan. Ja lisäksi myös muun opposition sillä tuon kudelman selittäminen samaksi hallitukseksi ei olisi mennyt mistään eikä kenestäkään läpi sillä vaikeaa oli nyt valitunkin ratkaisun kanssa. Lisäksi on vielä otettava huomioon, että eivät hurrit eikä hihhulit olisi antaneet tukeaan ilmaiseksi. Sellaista imagohaittaa ei olisi hölmömpikään ottanut, saati sitten kepuleiden ja kokkuleitten kaiken kokeneet puolueapparaatit.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Aivan oikein tässä käsiteltiin EU vaalit 2019, eikö 2006 tehtyjä filosofisia pohdintoja.
Ehdotan mallia Trump ja CNN, tällä inisevälle Hesarin toimittajalle porttikielto.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

#29. Freddy rehellisesti: "Ehdotan mallia Trump ja CNN". Eipä PS vihollisia tarvitsekaan, kun nämä rehelliset vapaan journalismin vastustajat ovat ystäviä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Montako miljoonaa jankutus syyllistys piikkiä sippiläl tuli kun meni taloansa hyvytttään tarjoo matuille ?

Ja kenen taholta ... :)

Hauskaa seurata poliitiikkaa :)

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

T.A:"Montako miljoonaa jankutus syyllistys piikkiä sippiläl tuli..
Ja kenen taholta ... :) "

Ihan varma ole, mutten ainakaan äkkiä muista että Hesari, tahi yleensäkään tämä ns. "vastuullinen media" olisi tästä useastikaan Sipilää hiillostanut.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Toimittajan kysymys oli juuri olennainen hallituksen muodostamisen kannalta. Rinne on sanonut, että erilaisen ihmiskäsityksen takia H-A ei ole kelvollinen hallituskumppaniksi ja haluaa nimen omaan tietää onko H-A muuttanut kantojaan typerien kirjoitustensa jälkeen. Tähän hän ei halua vastata joten siitä voi tehdä omat johtopäätöksensä. Kehtaa silti kiven kovaan väittää ettei hänen ihmiskäsityksensä poikkea normaalista.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Videoklipin mukaan hänen vastaustaan ei haluttu kuunnella. Voi olla, ettei se vastaus olisi kovin kummoinen ollut, mutta kuitenkin.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Ajankohtaiseen aiheeseen kannattaa aina reilusti vastata. Sillä se on käsitelty, muuten sitä jäädään taas pyörittelemään.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Leikkikää ajatuksel kun Putkonen ja Halla-aho tai sitten Rinne olisivat Kremlissä hiillostettavina ..

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Uima-altaalta on ratkiriemukasta seurata näitä puheenvuoroja ja suomalaista politiikkaa.

Juristi-presidentti vaatii ”tehokasta katumista” ja kuoro yhtyy vaatimukseen ymmärtämättä, että tehty mikä tehty, ”tehokas katuminen” ei onnistu enää täytetyn teon jälkeen.

Mutta jatkakaa toki.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Tuskin Halla-ahon katumukseksi kelpaisi, vaikka päivittäin lopun ikää twitterissään muistuttaisi toimittajia katumisestaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Toki jatketaan, minä loikoilen täällä Pietarissa.

Vaalimenestys on noussut Halla-aholle hattuun. Ylimielisyys on vaikea tauti, josta paraneminen voi olla hyvin hidasta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Eikös jytkyn jälkeen ollut ihan sama näytös. Putkonen rupesi komentelemaan toimittajia.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #60

Ajatteles Sini, jos Putkosesta olisi tullut persujen kansanedustaja ja ministerikin...?!

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

...Minäkin huomasin että päälle oli ilmestynyt pelimiljonäärin ja Tallinan tunnelin suunnittelijan "tyylinen", keltainen huppari...?!

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Jos minä olisin ulkomailla uima-altaalla, niin kyllä etsisin viihdykettä muualta kuin näiltä sivuilta.
Mutta kun on täällä hupenevien nietosten keskellä, niin sivustolle on tyytyminen.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Oliko sanassa nietosten kirjoitusvihre?

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen Vastaus kommenttiin #65

Ei ole, nietos on lunta. Etkö ole kuullut koskaan esim laulussa sanotaan; on hanget korkeat nietokset, vaan joulu joulu on meillä.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä Vastaus kommenttiin #77
Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #77

Huojentavaa kuulla, että Kuopio ei vielä ole hupenevien neitosten aluetta.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Anter Yasan kirjoitus Hussein al-Taeesta näyttää poistuneen, ja täällä kitistään sananvapaudesta. Tilaan oluen ja jatkan nauramista.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Toni Vuotilaisen blogi aiheesta on myös poistettu, taisivat sohia muurahaispesään.

Kari Leino

Ei kai tuo mikään ihme ole jos hermostuu, kun samaa asiaa kysytään joka kulman takana vuodesta toiseen.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Rinne joutuu samanlaiseen mankeliin al-Taeen kohdalla, vielä pääministerinä. Anter on Suomen Snowden.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Väärennettyä "kompromatia," KGB olisi tuosta kateellinen.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Hurmaava mies, juristi ja entinen kihlattuni, ei pyytänyt anteeksi käyttämäänsä väkivaltaa. Lääkärin mukaan, kuolema tai neliraajahalvaus oli hiuskarvan varassa.

Jos hän olisi katunut vilpittömästi tekojaan ja pyytänyt anteeksi, en ole varma, olisinko vaatinut rangaistusta oikeudessa.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Kiinalla taitaa olla pahoinpitelystä tuomitun luovutusvelvollisuus.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Ihmeen kauan sillä on kestänytkin.. Itselläni olisi jo mennyt vaalitaistoissa..

Samoja kysymyksiä päivästä toiseen.. Aina maahanmuutosta kysytään samat kysymykset jne. Ja aina samat vanhat blogi kirjoitukset , vaikka on vastannut miljoona* kertaa niihin.

*Tosikoille, tiedän ettei hän sitä miljoona kertaa ole sanonut.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jos ihmettelee miksi aina kysytyään, niin luulisi Halla-ahonkin kapasiteetilla ymmärtävän, että asia ei ole silloin selvä.

Ei se vaadi kuin vastauksen katuuko kirjoituksia vai onko edelleen sitä mieltä, tuo hesarin toimittaja antoi vielä kysymyksessään Halla-aholle aiheen vastata, että kyllä, nuoruuden intohimoisia kirjoituksia, mutta Halla-aho ei näin vastannut.

Lapsellinen kiukkupussi, joka kuvittelee, että kysymykset loppuvat sillä, ette selkeästi vastaa, ja sitten yksi älykääpiö Putkonen vielä riehumassa.

Trump ja Bannon, siinä esikuvat, ja samaa tasoa on älykkyyskin.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Jossain vaiheessa on lopetettava vanhan luun kaluaminen. On ajankohtaisempiakin asioita ratkottavina. Oikein Halla-aho.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Toimittajat kysyy mitä haluaa, se on sitä vapaata tiedonvälitystä.

Kysymykset kyllä loppuvat, jos tulee selkeä vastaus, muuten ne kyllä vain jatkuvat.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mä koen että tämä oli persujen puoluetoimistolla suunniteltu näytös. Ne haluaa nahistella mediaa vastaan. Sama nähtiin jytkyn aikana ja Putkoselle laitettiin sama rooli.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #66
Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Kyllä toimittajat suuttuvat, tiedän sen en minäkään aina vastaa typeriin kysymyksiin, yleensä ne tästä raportoivat omissa mediassa, niin kun tässäkin.

Tästä tuli päivän pääuutinen, toisaalta ketä kiinnostaa ne EU vaalit.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Vuonna 2009 JHA on jo pahoitellut kirjoituksiaan kahteen otteeseen
http://www.halla-aho.com/scripta/pahoitteluni.html

http://www.halla-aho.com/scripta/pahoitteluni_osa2...

Joten miksi pahoitella useasti ja erikseen vielä HS:n toimittajalle??

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ja nyt ei halua ääneen sitä sanoa, eli taitaa olla hermo pinnassa.

Ääneen ei ole sanonut, ja mimä estää sanomasta pahoittelut uudestaan.

Ei tuollainen hermoheikko sovi ministeriksi.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Kakkos pahoittelu kirjoituksessa JHA kirjoittaa:
"...pyrkiessäni selittämään, mitä oikeasti olen sanonut ja tarkoittanut, kaikki olisivat huutaneet, että "Älä selittele!".

...esittäessäni vastalauseen virheellisistä ja tarkoitushakuisista tulkinnoista minulle olisi sanottu, että "Hehe, etkö ymmärrä huumoria", "Hehe, etkö kestä kritiikkiä", "Hehe, tämä nyt oli tällainen sarkastinen koepallo (Little Green Testball)", "Hehe, joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön".

Aika looginen syy miksei enää vuonna 2019 syy JHA selittele enää kirjoituksiaan?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #75

Fiksu ihminen ei edes joudu selittettemään kirjoituksiaan.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #82

Onko fiksu ja vaikenija synonyymeja?

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Minustakin puoluejohtajien tulisi suostua avoimeen, julkiseen, psykoloogiseen johtajuustestiin?
Vastaavan tasoiseen, kuin ainakin keskisuuriin firmoihin, kaupunginjohtajiksi, tai korkeisiin virkakoneiston tehtäviin ja vastaaviin, hakijoiden kärkeen yltäneet joutuvat suostumaan. - Se olisi jäsenten ja äänestäjien kuluttajansuojaa.

- Peruspomo, res alik. Soini ilkkui alvariinsa Halla-ahon johtajuutta, mutta hänen kyvyillään ja johtajan ominaisuuksillaan ei kuitenkaan pystytä kenenkään johtajan ominasuuksia-ja tasoa OIKEASTI arviomaan!

Käyttäjän petrikaivanto1 kuva
Petri Kaivanto

Tämä naurettava sattumus ei ollut kenenkään kunniaksi. Eniten tuossa taisi hermonsa menettää raiskauksesta tuomittu Matti Putkonen.

Itse Halla-ahon asemassa puolustaisin edelleen sitä, että haittamaahanmuuttoa haluavat kärsisivät seuraukset, jos jonkun pitää kärsiä. Homonampumisjutusta ei ole Halla-aholta kukaan toimittelija ikinä kysynyt sitä oleellista: miksi satunnaisen homon verbaalinen häirintä meni niin tunteisiin?

http://kaivanto.blogspot.com/2009/04/vihreista-nai...

Pidän tätä Hesarin toimittelijan ja muiden vastustajien vanhoilla sitaateilla kampanjointia Halla-ahoa vastaan kuitenkin hyvin niljakkaana ja alhaisena.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Elämä on niljakasta. Jos luo maineensa provosoivilla blogiteksteillä, on riski, että joku niljake niistä muistuttaa.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Eikoiö tuossa kuitenkin ollut toimittaja joka menetti hermonsa?
Toimittelija kun ei saanut mahdottomaan kysymykseensä haluamaansa vastausta niin alkoi kesken vastauksen huutamaan vastaajan päälle?
Normaaljärkinen toimittaja olisi antanut toisen vastata rauhassa. Ja esittänyt sitten täsmentävän kysymyksen tai useita.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Joksinen voi tarkastaa videolta että noin ei ollut. Mutta ainahan sitä voi yrittää. Kuulostaa näiltä jotka epäilivät skripalin murhaajien syyllisyyttä.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #94
Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #96
Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #97

"On aika vaikeaa ottaa kokoelmaa kontekstista.." Tässä kohtaa toimittaja alkaa päällehuudon.

Ota ne värilliset korvatulpat pois ja kuuntele.
On ikävää kun ei voi hyväksyä selvää tosiasiaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #99

Toimittaja esittää lisäkysymyksen, joka on looginen tuon kiemurtelun takia.
Jos emme kuulisi tuota mestarin lausetta olisi päällepuhumista. Nyt kuulemme kiemudtelulauseen joka aiheuttaa rajatumman ja spesifiodumman kysymyksen.
Halla-aho, Putkonen ja sinisiin hypännyt Niinistö ovat kolme demokraatiaan kuuluvaa lehdistön asemaan teoillaan vastustavaa pikkudiktaattoria

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #102

Valehtelet.
Toimittaja ei voi esittää lisäkysymysträ kun ensimmäiseenkään kysymykseen ei ole vastattu. Kun toimittaja alkoi huutaa päälle.
Halla-ahon vastauksen aloitus kuullaan ja sitten toimittaja alkaa päällehuutamisen.
Toistan, olisi antanut Halla-ahon vastata ja esittänyt lisäkysymyksensä sitten. Sivistyneesti ei niin kuin torilla tehdään.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Normaaljärkinen toimittaja olisi antanut toisen vastata rauhassa. Ja esittänyt sitten täsmentävän kysymyksen tai useita."

Normaalijärkinen toimittaja tajusi että oli alkamassa kiertely ja kaartelu ja politikon tyhjänpuhuminen.

Vaikeus menneiden kirjoitusten kieltänisessä on siinä että juuri niihin perustuu Halla-ahon kansansuosio. Viimeaikoina ei vihapuheita ole juurikaan esiintynyt Halla-ahon teksteissä, vain kiertelyä ja kaartelua asian tiimoilta.

Vanhat vihapuheet on ainut asia mikä pitää Halla-ahon kannatusta korkealla ja pään pinnalla, siksi niitä on niin kovin vaikeata kieltä, vaikka se kielto auttaisikin Halla-ahon hillotolpalle asti.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #100

Ylipäätään on populistinen äärioikeisto siirtämässä painopistettä laki ja järjestyskysymyksiin ja antifeminismiin. Maahanmuuttoa pidetään mukana koska syrjäseuduilta missä maahanmuuttajia ei ole saadaan sillä ääniä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #105

Myös ilmastinmuutoksen vastustamisen kritisointi näyttää olevan vahvasti listalla mukana.

Sen sijaan sieltä listalta näyttää nyt puuttuvan melkein kokonaan EU-kritiikki ja €urokritiikki.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #100

Normaaalijärkinen olkisi kuunnellut vastauksen ja tehnyt lisä- tai tarkentavan kysymyksen.
Nyt toimittaja ei anatnut kysytylle mahdolliosuutta vastata.

Toimittaja siis "tiesi" mikä vastaus on ja keskeytti päälle huutamalla. Vaikuttaa vähän, no....

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

Miksi kestäisikään?

Suoraan sanottuna ihmettelen eniten sitä, että PS on laittamassa uskomattoman paljon kansanedustajia EU-vaalien ehtokkaiksi.

Eikö heillä ole muita?

Käyttäjän petrikaivanto1 kuva
Petri Kaivanto

Eivät osanneet kysyä esim. minua, Junes Lokkaa ja Paavo Väyrystä. Amatöörit. :D :D :D

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

No oohan Persuilla mahollisuus vaikuttaa EU:ssa ja sitten jos siellä saavat omia ajatuksia päätöksiin, niin Suomen hallitus joutuu niihin nöyrtymään ja jos Persuja ei huolita nyt hallitukseen, niin Perujen kannatus kasvaisi ja nyt jos lasketaan Sinisten osuus, niin Siniset ja Persut yht 18.5% oisi eli suurin oisi

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Orpo ei aikonut kannatta Sdp:n eräitä asioit, niin entä jos Persut ja Kokoomus ja Keskusta ei lähdekään hallitukseen, niin tulee sitten vähemmistö hallitus. Persut 39 ja Kokoomus 38 ja Keskusta 31 , yli 100

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Halla-ahon ei tarvitse mitään selitellä, jos siltä tuntuu, ja mitäs sitä selittelemään, kun mielipiteet ovat edelleen samat.

Turha kuitenkin toivoa, että kyselyt loppuvat sillä, ettei vastaa.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Eihän tälläisiin juttuihin pitänyt joutua ottamaan mitään kantaa vaalien jälkeen. Etkös ollut Ritala sitä mieltä, että ketään ei vaalien jälkeen kiinnosta 8% kannatuksen omaavan puolueen puheet? ;)

Ja eihän meillä ole kuitenkaan hätää, maahan on tulossa kylmähermoinen pääministeri joka vie kohta Räikköseltäkin Iceman lempinimen. ;)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nauttikaa oppositiossa taas neljä vuotta, ja koettakaa käyttäytyä, mutta ei Teuvon malliin.

On se niin väärin, kun toimittaja kehtaa jotain kysyä, ja vielä vaalivoittaja mestarilta. :)

Näemme vielä hupaisia kohelluksia, kun koko villi persulauma pääsee irti.

Veikkaisin n.1-3 kohua kuukaudessa, pitäkää siitä kiinni.

Ja vaikuttakaa kovasti siellä oppositiossa, varmaan vihreitä pelottaa :)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Twitteristä poimittua

Sananvapaus on rikki - anna tänne se mikki :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset