Perussuomalainen puolue on säälittävä

Tässä nyt on saanut viime päivinä lukea usean persun suusta, että jos meitä olisi kuunneltu, niin Suomessa ei olisi maahanmuuttajien tekemää rikollisuutta.

V. 2017 asti tämä puoue oli täysin hallitusohjelman takana, irtiottoja ei tapahtunut, ja kaikki olivat tyytväisiä.

Tähän sitten vastataan joka kerta, että se oli petturi Soinin vika. Aikamoisia vellipöksyä siellä puolueessa sitten on, jollei uskalla edes eduskunnassa sanoa omaa mielipidettään, kun isi kieltää.

Tällaisia vellihousuja ei kannata äänestää.

Sitten on tietyst tämä Huhtasaaren lempiaihe valtamedia, tuolla hän taas bannimuurin takaa haukkuu valtamediaa yksipuoliseksi ja puolueelliseksi, toinen mantra on että islamia ei saa arvostella.

Täälläkin nähdään päivittäin näitä persuja, jotka islamia arvostelevat, osa tietysti poistetaan, koska perussuomalainen poliitikko tai kannattaja ei ymmärrä mikä ero on kritiikillä ja pilkalla.

Se on nähty useasti, että persujen pitää hakea tukea käräjäoikudesta, koska omat kyvyt eivät tähän riitä.

Perussuomalaisten huuto kulkee aina aalloissa, sitten kun tapahtuu, joku turvapaikanhakijan tekemä rikos, niin vaaditaan lähes keskitysleirejä, tai ainakin kaikki pitää jotenkin merkitä. Sillä ei tietenkään ole väliä, jos tekijä onkin Suomen kansalainen, väri, uskonto ja lähtömaa ratkaisee.

Tuolla dosentti vaatii asiallista keskustelua, siitä voi tietysti haaveilla. 🙂

Vaalikeskuteluissa tullaan puhumaan ehkä 10% ajasta maahanmuutosta, muun ajan Halla-aho voikin olla kahvilla, sillä ei heillä ole näihin kansaa kiinnostaviin ongelmiin mitään ratkaisuja. 10% ajasta sitten voi Halla-aho selittää ainaiset mantransa, että paperittomat saarelle, ja kaikki humanitaarinenkin maahanmuutto seis. Ei sairaita lapsia, vanhuksia, eikä mitään.

 

Ja turha selittää, että onhan meillä puolueohjelma, juu jokaisella puolueella on, mutta se on kaikilla sellainen haaveiden satukirja.

 

Persujen kannatus matelee ja alenee, joten veikkampa, että Huhtasaarenkin pitää piristyä ja kirjoittaa enemmän blogeja, jotta kannatuksenlasku pysähtyisi, tosin se vaikuttaa vain porissa.

 

Aika, keinot ja uskottavuus on persuilta jo menetetty, enää on mahdollista yrittää pitää edes pieni kannatus, tosin heikolta näyttää sekin.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu