Rikosilmoitus identiteettivarkaudesta

Pitipä pitkään elää, että piti tehdä elämän ensimmäinen rikosilmoitus. 

Kysehän on siitä, kun nimelläni on joku alkanut tilailemaan erilaisia lehtiä, eli identiteettivarkaudesta on kyse.

Lehtitalojen tilausjärjestelmät on niin helppoja, että ei sinne tarvitse kuin nimi ja osoite laittaa, niin tilaus lähtee tulemaan, ja kun minulla on yritys, niin kaikki tiedot on helposti saatavilla.

Tämä toiminta on alkanut silloin kun tänne aloin kirjoittamaan, yritykselläni ei ole ollut mitään ongelmia asiakkaiden kanssa, joten mikään muu ei oikein käy selitykseksi.

Mitän taloudellista vahinkoa en ole kärsinyt, sillä puhelinsoitolla asiat ovat aina hoituneet, ja palvelu on ollut lehtitaloissa hyvää.

Sanoman puolella on jo laitettu tilausesto, se vaati rikosilmoituksen ja sitä he suosittelivat heti.

Sanomalla on myös tallella IP-osoite, josta tilaukset on tehty, tosin jos on tehty julkisilta koneilta tai Tor-verkosta ei noita silloin kukaan selvitä.

Poliisille nämä ovat hankalia tapauksia, minua tämä asia ei kauheasti ole painanut, pikemminkin huvittanut, vaimo tosin hermostui, mutta niinhän ne vaimot aina 🙂 

Rikosilmoitus oli tarpeellinen, sillä jos tilanne vielä tuosta etenee pahemmaksi, tosin epäilen kyllä, että kyseessä on pieni kiusanteko ja tekijä on normaali ahdistunut vatipää, ja aavistuskin on mikä on tekijän motiivi.

Kun kommentointiani ja kirjoituksiani lukee, ei kauheasti tarvitse tehdä salapoliisityötä, että arvaa miltä suunnalta sylttytehdas löytyy. 🙂

Sellaista se on, kun hermo menee, eikä kapasitteetti riitä väittelyyn, ja sehän on totta, että sana on miekkaa terävämpi joissain tapauksissa 🙂 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu