valpperi

Minä otan ensin lapsesi, sitten palautan ne, mutta en kyllä tiedä missä he ovat.

Trumpin päiväkirja 23.6.2018

Ensin vedän kovaa linjaa ja otan toukokuusta alkaen 2300 lasta pois laittomilta siirtolaisilta, mutta sitten  huomaankin että ei tää taidakaan olla kauhan hyvä idea, kun oma vaimokaan ei enää avaa makuuhuoneen ovea, niin minäpä perun tuon päätöksen.

Lisäys aamuyöstä:

14 kertaa vain muutin selitystä tapahtuneesta, joten tällä kertaa olen oikeassa, tai enhän muuttanut, valemedia vain niin väittää.

Nyt vaan on käynyt sillä lailla, että en perkules tiedä minne ne kakarat on kuskattu, mutta ei kai se nyt niin tarkkaa ole, jos muutama jää ilman.

 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005730925.html

 

Fantastic! We make America great again!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Tommi Mäkinen

Laittomilta rajanylittäjiltä erotettu lapset, niinkö? Jos noudattaisivat lakia ei lapsia erotettaisi?
Eli kannattaako tehdä rikos jos sen takia lapsi otetaan pois?
Eihän vankilaankaan saa lapsiaan mukaan..

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Hienosti tehty juu, lapsia kannattaa aina käyttää välineenä, kun asioita hoidetaan, nythän Trumpetti tuon toiminnan kuitenkin peruutti, miksiköhän?

Ei kai silläkään niin väliä ole, että nyt ei tiedetä, missä kenenkin lapset ovat, sopii hyvin tuon miehen politiikkaan ja maailmankatsomukseen.

Tommi Mäkinen

No sai se sentään Pohjois-Koreassa jotain aikaseksi. Obama jos ois tehnyt saman tempun ni ois saanu Nobelin rauhanpalkinnon, mut Trumppi sai vain vi**uilua että eihän toi oo vielä mitään :)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #3

Mitä se nyt sitten sai aikaiseksi, tänäänhän se taas sanoi, että Pohjois-Korea on suuri uhka heille.

Paljon puhetta ja lehtikuvia, ei tuloksia.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

#2 Eivätkö juuri meksikolaiset käytä lapsia välineinä saadakseen ”säälipisteitä”, joiden ansiosta olisi suuremmat mahdollisuudet saada jäädä maahan. Miksi luulet, että Suomeenkin tulee niin paljon ”alaikäisiä” lapsia. Näyttäisi siltä, että tämä sinun ”Trumpettisi” ei ole ainut jeesustelija tässä asiassa.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Hiukan ironista kuka teki jotain ja kuka ei tehnyt jne. Olen joskus tuonut esille, että elämme totuudenjälkeistä aikaa https://fi.wikipedia.org/wiki/Totuudenj%C3%A4lkein...

Kun Liberaalit eivät välitä totuudesta ja faktoista, vaan tunteista. Tunteet ohjaa Länsimediaa ja Us blogimaailmassa Ritalaa ja kumpp.

Olen alkanut ymmärtää "Fake News" termin, sen arvon ja mistä on kysymys.

Obama noudatti Usan lakeja v2010–v2016 välisenä aikana ja suoritti lainmukaiset rikostutkintaprosessit perheenerottamisineen yli puoleen miljoonaan laittomasti maahan tulleeseen aikuiseen.

Kuvat ovat vuodelta 2014 ja löytyy "Getty images" palvelusta pilvipimein muutaman Toimittajan ottamina. Tässä niitä muutama rullatessa sivua alas.
http://dailycaller.com/2018/06/19/photos-obama-imm...

Tilastoihin pääsee täältä.
http://dailycaller.com/2018/06/19/obama-prosecuted...

Mutta eikö ole mukavaa, kun Trump lopetti tämän hölmöilyn?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

On todennäköistä, että Petteri Ritalan edustamat Obama-fanit joutuvat vielä tulevina vuosina kieltämään Barack Obaman kuin Pietari aikoinaan Jeesuksen ja ehkä kolme kertaa ei sitten edes riitä.

P.S. Toisaalta onhan näitä Stalinin nimeen edelleen vannovia sukujensa ainoita vainoissa eloonjääneitä jäseniä Venäjälläkin, joten kaikilla ihmisillä ei ole älyä tai rohkeutta tunnustaa totuutta.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

90 luvulla tein avaustustyötä Venäjällä orpolasten hyväksi ja nähnyt kuinka lapsia pidetään karsinassa kuin eläimiä.

Järkyttävää on median ja suomalaisten "suvakki" politiikkojen propaganda käyttää Lapsia politiikan nappuloina, ihan vain sen takia että riittää naulata eräs Presidentti.

Kuvastaa helvetin hyvin, ettei näitä mulqvisteja kiinnosta lapset ollenkaan, eikä kuinka kauan tätä Lapsien karsinointia on tehty.

Hyi helvetti, meni usko totaalisesti.

Tommi Mäkinen

Eli Trumppi tekee sitä mitä Obama tehnyt aina mutta nyt vast suvakkitoimittelijat ja muut suvakit Ritalat alkaa kirkuu? :D

Legendaarista!!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset