valpperi

Hakkaraisen kannattajat vauhdissa

Persujen Hakkarainen oli juuri tuomiolla Veera Ruohoon kohdistuneesta ahdistelusta, nyt on tullut ilmi, että Hakkaraisen kannattajat ovat lähetelleet valtavasti törkypostia Veera Ruoholle, ja jopa uhkauksia.

Eduskunnan turvallisuusjohtajakin on asiaa tuolla kommentoinut.

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3994260/Rikoksista+tuomitun+Hakkaraisen...

 

Aina sanotaan, että ei saa yleistää, kun puhutaan puolueista, mutta persujen toiminta on kyllä kaiken arvostelun alapuolella.

Tottakai on niin, että eivät kaikki persut uhkaile, mutta kyllä se melko yleistä on. Halla-aho ei itse ymmärrä vastuutaan, kun hän lietsoo kannattajiaan eri teksteillään ja puheillaan.

Olenkin sanonut Halla-aholle, että persujen seuraajista facebookissakin 10% on ihan tavallisia politiikaa seuraavia ihmisä, ja 90% sitten näitä uhkailevia vatipäitä.

Tällainen puolue sitten haluaa kannatusta, joiden monet tukijat ovat täysin ala-arvoisia käyttäytymiseltään.

Ohjeeni on, älä äänestä persuja, on paljon parempiakin vaihtoehtoja, tuollainen puolue, jonka kannattajat eivät osaa yksinkertaisiakaan käyttäytymistapoja ei ansaitse yhtään ääntä.

 

Ai niin, hyvää juhannusta :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (119 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Teuvo Hakkaraista en halua mitenkään puolustella tässä Veera Ruohon ahdistelutapauksessa, mieluumminkin päinvastoin.

"...sitten näitä uhkailevia vatipäitä."
Minusta tässä on eräänlainen yhteiskunnallinen ongelma, jota voisi ehkä valaista kysyen, että ketä vatipäiden pitäisi äänestää, Petteri Ritalaako?
Voisin myös väittää, että Kokoomuksen politiikka on tuottanut yhteiskuntaan monenlaista protestoinnin tarvetta. Kokoomuksen mahdollinen vatipäiden isyys pitäisikin selvittää.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jääskeläinen olet mukana kansanliikkeen tyyppisessä puolueessa joka tietoisesti ja metodisesti hyödyntää vatipäisyyttä ja tulee samalla lisänneeksi sitä.
Mikä röyhkeys sai sinut kehtaamaan puhumaan jotain kokoomuksesta juuri tässä äsken?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Meillähän on kommentoija Lappalaisen kanssa pieniä näkemyseroja protestiliikkeen synnystä yms. Joka tapauksessa minä näen asian niin, että jos ei ole protestoinnin tarvetta, ei protestiliikekään menesty. Eikä protestiliike ole sen protestoinnin tarpeen synnyttäjä, vaan paremminkin äänen antaja vaiennetuille.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #12

No alkaa sen liikkeen uskottavuus olla melko lailla lopussa, eikä gallupitkaan kauheasti lohtua tuo.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #15

Gallupithan eivät äänestä. Viime presidentinvaaleissa meidän Laura sijoittui varsin korkealle. Liekö tällä kertaa feministit äänestäneetkin kaunista ehdokasta, kun Huhtasaari oli suosituin naisehdokas.

Perussuomalaiset ovat nyt edustamassa mm. maahanmuuttopolitiikallaan eurooppalaista normaaliutta. Pitkällä tähtäimellä se lupaa kannatuksen kohoamista, jos vaikka vuoden takaiset tapahtumat yms. olisivatkin nyt vähän vielä painamassa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #19

Jos puolueelta menisi hyvin se ei pitäisi hakkaraisia riveissään. Vain epätoivoinen ripustautuu alamaailmaan.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi Vastaus kommenttiin #15

Takkulaiset anarkistit ovat sivustollaan kehuskelleet jo kauan sitten lähetelleensä feikki- ja trolliviestejä. Ehkä ovat nyt huomanneet hetkensä koittaneen?

Takkulaiset ovat monesti sotkeneet PS:n toimitiloja ja repineet PS:n vaalimainoksia.

Nyt on olemassa pieni vaara Ritalalla joutumisesta yhteisrintamaan takkulaisten ja erilaisten juoppojen kanssa PS:n maineen pilaamisessa.

--------------------
Samaan aikaan Ruotsissa:

Ruotsissa 40% kansanedustajista on ilmoittanut kokeneensa häirintää ja uhkailua. Toivotaan, ettei se kulttuuri rantaudu tänne suuremmissa määrin.

Perussuomalaisia on kai eniten uhkailtu ja häiritty.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #12

No katsos minä olen sitä mieltä että muukalaiskammo ja erilaisuuden vieroksuminen jopa pelonsekainen sekä heikkojen ja naisten ja vammaisten ja seksuaalivähemmustöjen vierokseminen ovat tunteita joita on helppo herättää ja vahvistaa. Sivistys ja hyväänpyrkiminen ja yhteishyvä ja isänmaallisuus taas edellyttää että tuollaisia yleisiä ja piileviä tyhmyyksiä ei lähdetä nostattamaan.
Suomen satavuotista kansansivistystyötä ei pitäisi uhrata uhkarohkealle pimeälle kultille ja kiipeilijöiden karriäärikoneelle.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi Vastaus kommenttiin #16

"No katsos minä olen sitä mieltä että muukalaiskammo ja erilaisuuden vieroksuminen jopa pelonsekainen sekä heikkojen ja naisten ja vammaisten ja seksuaalivähemmustöjen vierokseminen ovat tunteita joita on helppo herättää ja vahvistaa."

Kai toki huomasit, että herra Hakkarainen oli käyttäytynyt seksuaalivähemmistöisesti ja joutunut siitä jopa oikeuteen. Seksuaalienemmistöinen kohde oli valittanut poliisille.
:)

Eikö Hakkaraisen eheyttäminen olisi riittänyt?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #60

"Kai toki huomasit, että herra Hakkarainen oli käyttäytynyt seksuaalivähemmistöisesti ja joutunut siitä jopa oikeuteen."

Ei, kukaan ei sellaista ole huomannut. Totta puhuen kukaan ei edes ymmärtänyt mitä mitä mitä sinä sanoa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #12

Edelleen tuo muista puolueista puhuminen kun kysytään jostain äärioikeiston tekemisistä on vastaamatta. Se on kv taktiikka jota äärioikeisto käyttää. http://www.maxgustafson.se/politik/upptriggad-stam... Normaali diskurssi ei ole äärioikeistolle minkään arvoinen. Ei nimittäin ole normaalin puhekulttuurin ylläpitämistä että aletaan puhua kokoomuksesta kun Hakkarainen saa roikkua puolueen vatipäämagneettina ja asiasta kysytään. Vastaukseen voi tietenkin liittää pohdintoja protestiliikkeistä mutta ei ohittamalla koko hakkaraisasetelmaa sellaisen blogiketjun alussa joka käsittelee hakkaraistapausta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Aivan sama mitä puoluetta äänestää, kunhan pysyy erossa tuollaisesta puolueesta, jonka moraali ei kuulu sivistysvaltioon.

Sääli niitä, jotka ovat tuohon liikkeeseen menneet ja kuvittelevat, että siellä tehdään jotain tavallista politiikkaa.

Hakkaraisia, Immosia, Halla-ahoja ja Tynkkysiä, niistä on persut tehty.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

"Moraalia täytyy aina välillä vähän venytellä, jotta se pysyy joustavana." (Vanha perussuomalainen viisaus)

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Et halua puolustella Risto Jääskeläinen puoluetoveriasi Hakkaraista, mutta aivan selvästi niin teet. Käännät syyttävän sormesi Ritalaan ja kokoomukseen tarkoituksena vesitellä Hakkaraisen tekoja!?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Olet leftis jos ilmoitat tai joku silminnäkijä ilmoittaa poliisille persun sinuun kohdistuneesta väkivallasta. Ja uudessa modernissa leftis on lynkattava.
Halla-aho ei evääkään liikuta. Turkkila saa kunniamerkin. Huhtasaari julkaisee jonkun söpön kuvan.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Karvasta, sano kettu pihlajanmarjoista. Näköjään olet ex-persu itsekin.

Lainaus v. 2015 blogistasi: "Olen vasemmistolainen ja kuitenkin äänetin Persuja viime vaaleissa, en ole pettynyt mihinkään, olen liikkuva äänestäjä, ja hauskaahan tämä on ollut,mitähän sieltä vielä on tulossa?"

Kyllä se on hyvä puhdistautua moisesta äänestyskäytöksestäsi näillä jokapäiväisillä persuvastaisilla blogeillasi.
Ymmärrän, että persut ovat sinut äänestäjänä karvaasti pettäneet.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Joopa joo. Kävikö mielessä että väkivallan uhrin uhkailu olisi aiheuttanut Ritalan synkkiä pohdintoja? Ei kai käynyt.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Jos et ole huomannut, niin Petteri on kova Soinin fani ja on ollut hänen toimintaansa persuissa tyytyväinen. Mestarin ja opetuslapsiensa toimintaa ja aatteita hän ei näytä fanittavan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Totta, mä olen aina tykännyt Soinista, mutta siinäkin on takki kääntymässä, mä en voi hyväksyä aikuselta ihmiseltä ulkominsterin tehtvävissä, vaikka vapaa-ajalla, tuota aborttitouhua kanadassa.

Mä olen siis takinkääntäjä :) mut eiks se oo nykyään muotia.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi Vastaus kommenttiin #10

"Totta, mä olen aina tykännyt Soinista, mutta siinäkin on takki kääntymässä, mä en voi hyväksyä aikuselta ihmiseltä ulkominsterin tehtvävissä, vaikka vapaa-ajalla, tuota aborttitouhua kanadassa."

Et siis pidä lasten oikeuksien etkä lääkärietiikan oikeuksien puolustamisesta vapaa-aikanakaan siinä tapauksessa, kun Niinistö eli ulkopolitiikan ylipäällikkö ei ole antanut sitä tehtäväksi työaikana.

Ulkoministeri keskustelee myös ihmisoikeuksista työtapaamisissaan yhteisymmärryksessä presidentin kanssa. Mutta nyt se ei kai ollut tehtävänä.

Ehkei Niinistö haluaisi puolustaa syntymättömän lapsen oikeuksia, eikä ehkä haluasi antaa lääkärin pidättäytyä abortin suorittamisesta siinäkään tapauksessa, että se olisi vastoin lääkärin etiikkaa?

Niinistön olisi kannattanut vaieta aiheesta.
---------------------------
Eli voit vapaasti jatkaa Soinin kannattamista.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kaikki mitä netissä lukee ei ole totta :)

Totta on se, että pidin persuja jonkunnäköisenä puolueena silloin kun Soini johti puoluetta, ja piti nämä Halla-aholaiset kurissa. Iso virhehän se oli hyysätä noita.

Uhkailijoita, äärioikeistoa, ihmisvastaisuutta jne. sitä on perssuomalaiset tänään, ei se ole lainkaan sama puolue, kuin v.2105.

Mä olen muuten äänestänyt, vihreitäkin :)

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Halla-aho on kyllä ehdottomasti harmittomampi tapaus kuin Soini, joka ajaa Agenda Europen myrkyllistä ja potentiaalisesti väkivaltaistakin agendaa Suomessa oikein ministeritasolla. Ei nyt sillä, että haluaisin kumpaakaan äänestää.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Täytyy myöntää, että itsekin äänestin joskus persuja jytkyn aikaan.

Itselle ei siitä kummempia traumoja ole jäänyt, olen selvinnyt siitä ilman tarvetta kirjoittaa blogeja päivittäin yhdestä aiheesta :)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Menneisyys on menneisyyttä, nyt puhutaankin persuista tällä hetkellä, ja se on julma tapaus.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #11

Kaikista ex-persuista sanoisin, että kerran persu aina persu.

Itse en ole koskaan minkään puolueen jäsen ollut enkä liioin ole missään vaaleissa persua äänestänyt.

Mitä olen näiden ex-persujen touhuja seuraillut niin persuudesta ei näköjään irti pääse edes takkia vaihtamalla saatika sitä kääntämällä.

Koskee myös Petteri Ritalaa, jonka yhdenasian politikointi täyttää persuuden ytimen tunnusmerkistön : mielenmaiseman pahoinvoinnin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persupuolueen missio: tehdä kunnollisista ja tunnollisista suomalaisista vihakohteita

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tällaiselta se alkaa näyttämään, hullummaksi tuntuu vaan menevän.

Halla-aholla on yksi vaihtoehto, erottaa Hakkarainen, sen hän varmaan tekee, mutta jos niin kävisi, että ei erota, niin sitten on se pikkuriikkinenkin uskottavuus lopullisest mennyt.

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

En minä niitä kannattajia äänestä. Terhoa olen äänestänyt, mutta en enää. Joku Terhon korvaava löytynee 2019.

Noista kirjoituksista pitäisi antaa muutama rangaistus esimerkiksi muille ettei samaa tapahtuisi.

Itse olen vaan sitä mieltä, että älyvapaita kannattajia löytyy jokaiselta puolueelta.

Mitäs puoluetta Ritala ehdottaisi hyväksi?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sen voi valita ihan oman mieltymyksen mukaan ja oman moraalikäsityksen mukaan, kunhan jättää persut pois vaihtoehdoista. :)

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Tarkoitin Terhon korvaajan löytyvän perussuomalaisista. Siksi kysyinkin suositusta.

Parempi perussuomalaiset on kuin kokoomus.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Ei voi hyväksyä. Lienee turha odotella JHA:lta kehoituksia kohdella Ruohoa herrasmiesmäisesti.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tuskinpa nähdään sellaista kirjoitusta, se ei ole ''uuden normaalin'' mukaista.

Mä odotan Hakkaraisen kohtaloa, tavallisella järjellä ajateltuna tuossa ei pitäisi olla mitään epäselvää, mutta ilmeisesti keskusteluja vielä käydään.

Harri Mulari

@18 @ 22

Mestari "kylmänviileällä logiikallaan" siellä varmaan puntaroi Hakkaraisen erottamisen haittoja ja hyötyjä. Hakkaraisen eduskuntaryhmästä erottamiselle kertoimet eivät järin korkeat.

Plussana:

-Hakkarainen on protopersu ja ÄIJÄ
-Hakkarainen on aiemmin syyllistynyt samaan rikokseen kuin mestari eli suorittanut onnistuneesti ko. poliittiseksi puolueeksi naamioituneen liivittömän liivijengin initiaatioriitin
-Hakkarainen on Mestarin siunaama ehdokas
-Hakkarainen kiinnostaa mediaa

Miinuksena:

-Semikiusallista öyhöttää ahdistelevista maahanmuuttajista, kun omassa eduskuntaryhmässä tehdään samaa.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Ihmettelen isosti että mitä JHa voisi tehdä..sulkeeko netin, lopettaa kaikilta ps-puolueen jäseniltä liittymät? Entä jos nämä, jotka netissä kirjoittelee näkemyksiään tapaukseen liittyen, eivät olekaan puolueen jäseniä, tahi edes Hakkaraisen "faneja?"

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei Halla-aho voi sulkea nettiä, mutta hänen vastuullaan on omien joukkojen kiihottaminen. Kaikki mitä haän puhuu, on turvapaikanhakijoita morkkaavaa tai pikkujieroa kuttuilua.

Rebecca Härkösen tapaus on hyvä esimerkki, jolloin hän levitti valheellista MV-lehden tarinaa, sen myötä Härkönen joutui muuttamaan kotikaupungistaan pois, koska nämä ihanat persufanit uhkailivat ja vainosivat.

Entä jos, ja entä jos, aina sama selitys.

''If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck''

Käyttäjän JuhaKinnunen kuva
Juha Kinnunen

Ei ole uutta se, että uhri lynkataan:

https://www.stara.fi/2013/07/22/joukkoraiskattu-au...

Tuollaisesta erityisesti monet persut olivat raivoissaan, ja niin pitää ollakin.

Sitten itse vainoavat uhria kotimaassaan. Mutta miksipä missään tarvitsisi mitään logiikkaa ollakaan?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Se on kyllä onnetonta, että 90 % persuista pilaa koko porukan maineen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

#23 Mistä eri kansaliikkeiden logiikka muodostuu. No sen teoista ja ulosannista. Kukaan ei odota että vaikka Suomen Partioliike olisi paikka jonne hakeutuisi joukottain japanilaista nukeksipukeutumista harrastavat.
Persujen viesti on : Naisia saa ja pitää vainota ja kiusata ja uhkailla jos he ovat jotenkin persuliikkeen intressien tiellä. Siinä on se logiikka.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

ttu, että mua ottaa pattiin oma typeryyteni ja vajavainen ymmärryskykyni, mutta vieläkin ihmettelen mistä "ritalat,yms." tietävät kuka/ketkä näitä viestejä kirjoittaa ja missä näkyy vaikkapa JHan agitaatio? Jos kuitenkin tekijät selvillä ja tiedossa, niin eikö kannattaisi ilmoittaa poliisille, koska heitä voisi se kiinnostaa.
Mitä sitten viesteihin tulee, niin missä niitä on näkyvillä että osaisi niistä lausua mielipiteensä? Onko esim. "mikset vetänyt Hakkaraista pattiin, kun koulutusta siihen", häirintää/ahdistelua? Itse voisin hyvin kysyä tuota.

Jo perussuomalaisena VR sai monenlaisia viestejä, joita ei pitänyt "juuri minään". Myöskin kriisinhallintatehtävissä Sudanissa ollessaan miehet hyökkäsi kimppuun ja hakkasivat kiväärinperällä. Siihen verrattuna kännisen Hakkaraisen pusuttelu lienee aika pientä. En toki sitä mieltä että olisi hyväksyttyä, mutta itselle tulee mieleen että tässäkin politiikka takana.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ihminen ei voi omalle ymmärryskyvylleen mitään.

Tekstisi kertoo kaiken oleellisen.

Halla-ahon agitaatiostahan juuri laitoin Rebecca Härkösen tapauksen esimerkiksi.

Juu ja sodassakin tapetaan ihmisiä, ja nakkikioskillakin voi saada turpiinsa yöllä.

Hieman pienempi mahdollisuus joutua ahdisteluksi ja pahoinpidellyksi pitäisi kyllä olla eduskuntatalon.

Tämän on tietysti vain minun ymmärrykseni asiasta.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Toisaalta eduskuntaa on väitetty Suomen kansaksi pienoiskoossa joten mikään inhimillinen ei pitäisi olla sille vierasta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #33

Siihen nähden kyllä tietysti, kyllä siellä yksi linnakundikin paikkansa ansaitsee :)

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson Vastaus kommenttiin #35

Paikkansa mutta ei palkkansa kun on sitten jatkuvasti sairaslomalla kun ei enää kehtaa mennä samaan hissiin kollegoidensa kanssa.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

p.r:"Halla-ahon agitaatiostahan juuri laitoin Rebecca Härkösen tapauksen esimerkiksi".

En ole tuota Härkösen tapausta juurikaan seurannut, mutta kun nyt sitä katsoin, niin ihmettelen missä ongelma oli ja mitä valehtelua MV-lehti harjoitti? Joku valokuva oli, jossa mamu seisoo ja joku toinen auttaa uhria. RH toki totesi, että oli nähnyt kuvia jossa hänen haastattelema mamu oli auttanut toista uhria..toki sellaisia kuvia ei kait ole ollut yleisesti nähtävissä? Myöskin näin someaikana kaupungin vaihtaminen kuulostaa (itselleni ainakin) hieman "einiintodelta". Ehkä ihan kaikki ei ole tässäkään kerrottu kuten netissä kirjoitettu, eikä ehkä aina kannata ihan kaikkea sieltä lukemaansa uskoakaan. Ei edes silloin, kun se kirjoitetaan Turun- tahi Helsingin Sanomissa.
Mitä sitten tulee tuohon sota vs. eduskuntatalo pohdintaasi, niin yritin vaan osoittaa että joku vuosi sitten tätä VR ei kirjoituksen mukaan ahdistanut juuri mitkään nettikommentit, nyt ne kuitenkin tuntuvat olevan aiheena vaikka ulkomaille muuttamiselle. Näin kriittisena ihmisenä näen tuossa jonkunlaista ristiriitaa. Toki joku toinen varmasti näkee asian toisella tavalla ja ottaa kaikki kirjoitukset totuutena, kunhan ne vaan tulee oikealta medialta.

PS omaa eloani ei häiritse vaikka Hakkarainen erotettaisiin puolueesta. En itse ole jäsen, enkä luultavasti edes äänestä ps-puoluetta ensi vaaleissa. Toki tuokin varauksella, koska aiempi ehdoton "ei enää ikinä ps-puoluetta" muuttui kohdallani hieman, kun Soini+Lindström ynnä muut seteliselkärankaiset poistuivat ko. puolueesta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #34

Helppo sanoa tuosta Härkösen tapauksesta, kune ei ole nainen, ja ei saa tappouhkauksia.

Halla-ahon MV-lehden linkki oli eri tilanteeseen ja hän valehteli asiasta, ja tietysti MV-lehti valehteli.

Siksipä Janitski on tuolla oikeudessa, koska tuon sivuston jutut ovat varastettuja, valheellisia ja rasistisia.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Hakkaraiselle on tiettävästi ilmoitettu, ettei eduskuntatalolla sovi juopotella millon juoppoa itseään huvittaa. Hakkaraisella on ollut tiettävästi ollut tapana örveltää eduskuntatalolla yöpyen vastoin hyviä kansanedustajalle soveltuvia tapoja.

Milloinhan keskisuomalaiset järkiintyisivät ?

Hakkaraiselle itselleen taisi tulla yllätyksenä, ettei enää 2100-vuosisadalla ääliökäytös ole enää tervetullutta.

Käyttäjän AaroKustaanheimo kuva
Aaro Kustaanheimo

Miksi hän ei ole ajoissa oppinut, että hänen ei kannata juoda alkoholia, varsinkaan eduskuntatalossa?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

"Milloinhan keskisuomalaiset järkiintyisivät ?"
Tuota on turha odotella, nehän äänesti Jyväskyläänkin Vihreät suurimmaksi puolueeksi valtuustoon. Ei mitään järkeä ja tulos alkaa olla nähtävissä. Köyhät ja laitakaupungin asukkaat on täysin unohdettu. Se laita on muutoin paikkapaikoin 60km keskustasta.

Tommi Mäkinen

Taitaa olla Ritala ainoo joka kiihottuu Halla-ahon teksteistä :D
Hyvät Jussit kuitenni!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Ei, ei Ritala ollut niitä jotka riensivät joukolla Härköstä häiriköimään kun Mestari muka vahingossa julkaisi MV:n valeuutisen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Mestari muka vahigossa julkaisi MV:n valeuutisen."

Mikä oli tuo valeuutinen?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Se, minkä kuvan Halla-aho MV-lehdestä linkkasi ei ollut sama tilanne, mistä Härkönen kirjoitti.

Ja Makkoselle tiedoksi, että tämän myönsi myös Halla-aho ja poisti kirjoituksensa.

Sulle tietystä MV-lehti on ainoa totuus, eli turha sulle on mitään selittää, mutta jollet minua usko, niin kysy Halla-aholta.

Tommi Mäkinen

Onko se Härkönen muuten tähänkään päivään mennessä julkaissut sitä kuvaa mistä puhui ja koko kohu lähti? Jos se ois sen heti julkaissut niin eihän sitä kukaan ois syyttänyt mistään.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #46

Se oli MV-lehden julkaisema kuva, ja Halla-ahon levittämä. Kyllä ne jutut ja kuvat oli monta kertaa julkisuudessa.

Millään ei voi puolustella Halla-ahon ja MV-lehden ja uhkailijoiden toimia.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #52

Härkönen sanoi että ainoa kuka auttoi oli mamut eikä suomalaiset ja väitti että hänellä kuva missä mamu auttaa kädet/paita veressä iskun uhria.
Ainoa kuva mikä nähty on että mamu toljottaa kädet taskussa vieressä kun suomalainen auttaa iskun uhria.
Härkönen ei tähän päivään mennessä näyttänyt kuvaa missä mamu auttaa kädet verissä ja kivenkovaan väitti että tämmönen kuva on.

Miksi emme saa nähdä tätä kuvaa?

Härkösen mielikuvitus-valokuva joka tukee hänen valehteluaan?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #55

Vaikka sanomasi olisi totta, niin senkö prusteella saa sitten uhata henkeä, lähettää vihapostia ja vainota?

Omituinen käsitys, mutte ei kyllä yllätä.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #65

En minä ole ketään vainonnut enkä lähetellyt vihapostia enkä uhannut henkeä, mutta nyt myönnät itsekkin valehdelleesi :D Te suvikset sanotte että me maahanmuuttokriittiset uskotaan vain MV-lehteä. Itse en tunne ketää kuka suorilta uskoisi kaikki niitten jutut, itse harvoin vilkaisen en aviisia, mutta toisaalta suvakit uskoo heittämällä kaikki ylen ja hesarin jutut ja aina yllättyy jälkeenpäin kun faktat ihan muuta :D Pari striimiä tuonen joutsenelta sattunut kuulemaan kun jonkun hesarijun "faktat" tarkastettu tilaamalla oikeuden pöytäkirjat ja ihan erilainen ollut totuus. Yhden striimin satuin eilen kuulee jostai Iljan oikeudenkäynnistä ja siinä syyttäjä oisi laskenut jo Iljan vapaalle viettää juhannusta mutta tuomari ei suvakkius-päissään laskenut koska alkuviikosta viel joku syyte luetaan. Esim. se törkeän törkeä kunnianloukkaus-syyte tuli siitä kun joku random kommentoi jonkun MV:n jutun kommenttikenttään jotai pashaa. Jos noi kaikki jutut on tollasia niin saa Ilja hyvät rahat kun kohta vuoden istunut syyttä..

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #68

Onko ihminen suvakki, jos ei hyväksy MV-lehden rikollista toimintaa, uhkailua ja vihapostia?

Oikeus tuomitsee ja Suomessa on riippumaton oikeuslaitos, ja jollei usko siihen on parempi varmaan sitten muuttaa sellaiseen maahan, jonka kuvittelee toimivan paremmin, Unkari on hieno maa. :)

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #69

Vähä aikaa sitten suvakit kyynelehti Unkaria kun Venäjä meni sitten, eiks se ookkaa enää ihanuus :D

Arvostan kyllä toisaalta suvakkiutta, vaikka tavan suvakit ja toimittajasuvakit jää jatkuvasti valheista kiinni kun tarkistetaan faktat, niin ei mee kuin muutama päivä niin taas kyynelehditään jotain pahoinpideltyä somalinaista tai vastaavia satu-uutisia :D Siitä sitkeydestä pisteet (Y)
Ja onhan niissä todella suuri viihdearvo kun jälkikäteen tutkitaan mitä oikeasti on tapahtunut :D

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #52

"Kyllä ne jutut ja kuvat oli monta kertaa julkisuudessa."
Laitatko linkin niihin kuviin?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #67

Halla-aho ja MV-lehti on poistanut ne jutut mistähän sekin johtuu, varmaan ihan muuten vaan :)

Miksi poistaa, jos ei ole mitään pelättävää, ja miksi Janitsiki lähtee karkuun, jos ei ole mitään väärää tehnyt.

Yksi hyvä syy on se, että tiesi mitä on tehnyt, ja sitten iski pelkuruus.

Ettei vaan olis tullu mestarillekin pupu pöksyyn.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #70

Mestarihan poisti sen jutun koska Härkönen kävi kirkuu että hänellä on eri valokuva mistä puhunut siinä tilanteessa. Tähän päivään mennessä sitä kuvaa ei ole ilmaantunut joten Härkönen valehteli. Mestari säikähti turhaan valehtelevaa suvakkitoimittelijaa..

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #72

Tottakai Härkönen valehteli, sehän on varmasti se ainoa oikea totuus.

Onneksi tuohon totuuteen ei usko kuin MV-uskovaiset ja hulluimmat persut.

Olkaa uskossanne onnellisia, usko vapauttaa :)

Siitä mä ole iloinen, että Janitsi velheineen on tuomiolla, ja saavat tuomionsa, myös se suunta, että persujen kannatus laskee on todella hieno asia.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #74

"Tottakai Härkönen valehteli, sehän on varmasti se ainoa oikea totuus.

Onneksi tuohon totuuteen ei usko kuin MV-uskovaiset ja hulluimmat persut."

Ite tuol aikasemmin myönsit että voipi olla totta. Kukaan ei ole ikinä nähnyt sitä kuvaa, miten sä voit uskoa siihin erikuva-tarinaan :D Oletteko te kaikki suvakit noin yksinkertaisia että reikä päässä uskotte jokaisen valtamedian jutun? :D Itse en usko suorilta mitään mediaa. Ilmankos suvakit on noin kuutamolla, ja muille kirkuu mediakriittisyyttä :D

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #80

Se kuva josta Härkönen puhuu oli Turun Sanomissa kaikkien nähtävillä. Ja on vieläkin. MV-sivusto väitti sitä lavastetuksi, koska Mamujen Vihaajien agendaan ei sovi se tosiasia, että mamut tekee muutakin kuin puukottaa. Halla-aho julkaisi MV-lehden valeuutisen Facebook-sivullaan muka vahingossa kun ei leikisti tiennyt että MV ei ole luotettava lähde. Siitä se lähti ja oikeudessa se päättyy.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #86

Ok, eli sulla on sitte varmaa linkki siihin kuvaan?

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #87

https://static.mvlehti.net/uploads/2017/08/Turvis-...

Googlen kuvahaulla sanoilla Turunsanomat Härkönen kuva auttaja löytyi tämmönen, auttavasti katselee siinä hän.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #89

Ja lähteenä Mustamaalauksen Vimma? Hehehe.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #93
Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #94

Joo, missä tuossa jutussa on se "valeuutinen" josta Mielikuvituksen Voima vouhotti ja Aivopierujen Mestari mielensä pahoitti?

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #95

"lauantaina hänellä oli yhä uhrien verta vaatteissaan." "Hosseini katsoo veritahroja hihoissaan. Veri on puukottajan toiseksi viimeisen uhrin.

– Kun ei ollut mitään muuta, painoin kädelläni kasvoihin puukotetun naisen poskessa ammottavaa reikää. Yritin saada verenvuodon loppumaan."

Joka kuvassa tapahtumapaikalta toi tyyppi katselee vain vierestä kuin muut auttaa. Härkönen vannoi että on myös kuvia jossa toi "auttaja" verissä päin auttaa. Niitä ei ole tähän päivään mennessä nähnyt kukaan.
Mä en ihmettele että jengi käy kuumana kun toi Härkönen kirjoittelee tämmösiä ja dissaa oikeita auttajia.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #98

So? Ilmeisesti niitä kuvia ei julkaistu. Ei ne oikein lehteen sovikaan. Ja mistä pieraisit tuon "oikeiden auttajien dissaamisen"? Siitä että se kertoi myös maahanmuuttajista jotka auttoivat?

Minä ihmettelen sitä jengiä joka käy kuumana MV-sivuston valeuutisen takia. Mielikuvituksen Voima olkoon kanssanne. Mutta yrittäkää nyt herran tähden panna jäitä hattuun.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #105

"Ei ne oikein lehteen sovikaan." Se on niin raaka kuva että härkönen on maapallon ainoa ihminen kuka sen on nähnyt :D En ole kuullut kenenkään muun ihmisen maailmassa nähneen sitä kuvaa. Eli originaalijuttu oli valeuutinen minkä pohjalta mv teki valeuutisen?

Älkää nyt hyvät ihmiset olko noin helppoja että uskotte jokaisen valtamedian nyyhkytarinan ilman todisteita kerta toisensa perään.
Eikö nää lelusalakuljettaja-jututkaan opettanut mitään? Itse uskon uutisen vasta kun näen todisteita, koskee hesaria ja yleä ja MVeetä (jota nyt erittäin harvoin ees vilkasen) ja kaikkea.

Te jotka huudatte törkeesti ihmisiä MV-uskovaisiksi olette itse kaikkein hyväuskoisimpia hölmöjä. Menee sukkana kaikki mamunyyhkyjutut läpi, ja koht luetaan samoille sankareille syytteitä törkeistä rikoksista ni ootte sormi suussa, oho :D
Ei ois Ramista/Saidosta/(valitsenimi) uskonut, niin hyvä mies/nainen..

Teille saa kyl nauraa, kiitos siitä :)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #107

Originaalijutussa ei ollut mitään vikaa. Eikä niissä kuvissakaan. Sen jutun väittäminen valuutiseksi on valehtelua. Mutta siitähän MV-julkaisu tunnetaan.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #86
Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #90

En muuten vieläkään käsitä mikä tässä jutussa oli niin pöyristyttävää että jutun kirjoittanutta toimittajaa kohtasi Mustamaalauksen Vimma. Terroristin vihaaminen on ymmärrettävää, mutta toimittajan? Älkää ampuko viestintuojaa. Älkää edes maalittako.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #109

Suomalaiset naistoimittajat jotka eivät suolla altrightliturgiaa vaan esimerkiksi kertovat havainnoistaan julistetaan lainsuojattomiksi vihakohteiksi!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #112

Siltähän se näyttää. Sääli ihmistä.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #112

"Suomalaiset naistoimittajat"

Katos nais-kortti löyty :D

Ei mitään väliä vaik ois ollut mies.
Jos vannoo ja lupaa esittää kuvan missä turvis verissäpäin auttaa eikä vuosien pyynnön jälkeen näytä sitä kuvaa, on valehtelija, aivan sama mikä -oletettu. Jännä ettei suvakkeja harmita/vaivaa valehtelu yhtään jos se tehdään ns. hyvän asian puolesta. Mulle on aivan sama mitä kukakin paasaa kunhan puhuu totta. Suvakeille totuus on aivan toisarvoista.

Esim. Jari Tervoa on pitänyt suht älykkäänä kaverina mut pisteet putos kun twiittas silloin aikoinaan että Halla-aho väitti että kaikki toimittajat on mulkkuja. Halla-aho ei nimenomaan väittänyt sitä, vaan osoitti kysymyksenasettelun ongelmallisuuden, ja Tervo sen hyvin tiesi, mutta pitää vaan aina päästä nillittää paskaa persuista kun joku voi vaikka uskoakkin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #114

Nyt jotenkin liuit vihapostaajista ja koko altrightistä itseesi. Kertoo samaistumisesta.
Tervo haukkuu muitakin puolueita ja vitsailee rankasti niistä.
Toimittajat antavat suunnattoman paljon huomiota persuille mutta nämä vastaavat poispilatun lapsen tavoin jatkuvalla motkotuksella.
Altrightin yksi ja oikeastaan keskeinen metodi ja sääntö: ei pidä yrittääkään käyttäytyä hyvin.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #115

"Altrightin yksi ja oikeastaan keskeinen metodi ja sääntö: ei pidä yrittääkään käyttäytyä hyvin."

Mä en mistään altrighteistä mitään tiedä mut miks ne tollee toimis? Taidat kertoa itsestäsi :D

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #114

Jari Tervon uskottavuus on tosiaan parempi kuin Halla-ahon. Ehkä se johtuu siitä, että Tervolla on sanottavaa ja kyky sanoa se.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #117

Ylistät ja uskot Tervon valheita :D Ymmärrän..

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #118

Ei, et sinä ymmärrä. Tervo on hyvä kirjailija, Halla-aho semiälyllinen nettikirjoittelija.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #80

Tää on aika turhaa keskustella MV-uskovaisen kanssa, sen juttuihin uskovat ovat mun kategoriassa lähinnä hiekkalaatikkoikäisten tasolla.

Jos se helpottaa tuota asiaa kaivaa, niin kaiva ja usko unelmiisi, lopputulos on kuitenkin se, että Halla-aho pyysi anteeksi, koska hänellä oli väärää tietoa.

No jos puolueen puheenjohtajan kapasiteetti on sellainen, ett linkkaa MV-lehden sivuille, niin eipä siitä voi syyttää kuin itseään.

Niin ja se tärkein, mikään, siis ei mikään oikuta Halla-aholaisia ja MV-uskovaisia uhkailemaan, ja vainoamaan toimittajaa.

Tämä asia ei tunnu monenkaan päähän mahtuva, mutta ehkä oikeus nyt saa Janitskillenkin jotain taottua päähän.

En kuitenkaan usko, että se vaikuttaa hulluimpiin hörhöihin, jotka edelleen uskovat tuon leikkisivuston tarinoihin.

Lapsia, joiden aivokapasiteetti on häiriintynyt, minkäs siille sitten teet.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #99

"Jos se helpottaa tuota asiaa kaivaa, niin kaiva ja usko unelmiisi, lopputulos on kuitenkin se, että Halla-aho pyysi anteeksi, koska hänellä oli väärää tietoa."

Halla-aho pyysi anteeksi koska härkönen väitti että eri kuvassa näkyy verta, siis kuvassa jota ei ole olemassakaan :D

Must tuntuu että tää sun vammainen jahtaus persuja kohtaan johtuu siitä, että sä oot jo kymmenet kerrat nähnyt miten valtamedian uutiset fantsuttelut mamuista on kääntynyt päälaelleen. Jatkuvalla syötöllä tulee uutisia lelusalakuljettajista ja vuoden pakolaisnaisista ja ihanista mamu-tanssinopettajista mitkä kaikki kääntyy hetkessä törkeiksi rikollisiksi :D

Petteri-parka uskoo reikä päässä jokaikisen valtamedian fantsuttelujutun mamuista ja kerta toisensa jälkeen juttu paljastuukin keksityksi tai fantsuteltu päätyy vuosiksi vankilaan :D Pistäähän se vituttaa.
Huomannu että persuthan on ollut alusta asti oikeassa.

Niinpä aletaan huutaa netissä että tyhmät persut uskoo vain ja ainoastaan M-veetä vähäks ne on tyhmii, vaikka itekkin tietää että ollaan paljon mediakriittisempiä kuin sinä :D Nauretaan tollasille suvakeille..

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #100

Ei mua ketuta yhtään, johonkin muuhun se kalikka tuntuu aina kalahtavan, mä vain valistan ihmisiä millaisa persut on ja miten valheellista niiden puhe on.

Paljon ei kuitenkaan tarvitse tehdä, siitä pitävät Hakkaraiset ja Huhtasaaret itse huolta, että kukaan ei oikein ota enää vakavasti persuja.

Gallupit antavat hyvää osviittaa mikä on persujen suunta, ja se heräättää nautintoa. :)

Kaikkein iloisin olen siitä, että muut puolueet ovat ilmoittaneet, etteivät tee psrujen kanssa yhteistyötä, joten hallitukseen ei ole asiaa, ja se on hyvä asia. Oppositiossa voi sitten kiljua, kun muut tekevät ne päätökset.

Se taitaa ihan oikeesti persuja ketuttaa :)

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #102

Valistat ihmisiä :D

Hyvät Jussit kuiteskii!! :)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #103

Hyvät jussit sullekin! Älä anna Mielettömien Valheiden sekoittaa päätäsi!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #72

Hehehe. On siis ihan oikeasti ihmisiä jotka kutsuvat Halla-ahoa Mestariksi ilman ironiaa. Huvittavaa.

Juha Hämäläinen

Tämä Ritalan juttu on sellaista pilkun n*ssimista. Hakkarainen ei nyt ole enää mikään keskustelun kohde. Hän on alkoholisti ja hormonihyrrä. Onko hän puolueensa jäsen jatkossa, se on aivan yksi ja sama.

Eduskunta on pullollaan rikoksia tehneitä ja nämä rötökset ovat eri luokkaa kuin pakkopussaaminen. Jo tuomittujen lisäksi 200 joukossa kulkee vapaina isänmaansa myyneitä ja pettäneitä ihmisiä, jotka palvelevat enemmän vieraiden valtojen ja yritysten etua kuin kansalaisiaan.

Ritalan on aika suunnata touhupisteensä oikeisiin merkittäviin asioihin eikä pakkomielteisiinsä mitättömien ongelmien ympäriltä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kaikkea voi vähätellä, se on eräiden tyyli ja tapa.

Ne 200 on sinne äänestetty, samoin kuin Hakkarainenenkin, pitää vaan huolehtia, että laatu paranisi.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Eikös sitä ole kovasti painotettu että ihmiset on samanarvoisia joten laatu taitaa olla melko tasainen läpi kansan. Jos Mosse ja Mersu ovat samanarvoisia niin onko väliä millä ajaa. Jotkut ovat jopa sitä mieltä että "aivan sama ketä äänestää mikään ei koskaan muutu".

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen Vastaus kommenttiin #50

Sitä mieltä on yli kolmen suurimman puolueen kannatuksen verran äänestäjistä?

http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/file...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #51

Aina, ja joka maassa on sama tilanne, mutta näillä mennään.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #50

#50 Edelleenkin on niin että toiset puolueet profiloituvat tietoisesti niin että rohkaisevat pimeätä käytöstä ja tulevat siten lisäänneeksi sitä.
Se että joku äänestää protestiksi Hakkaraista ei ole mitään vapautuksen teologiaa. Protestilla pitää olla tarjota vaihtoehtoja sen pitää olla tie eteenpäin eikä pelkkä "tehdäänpä vähän konnuuksia".
Persuliike hajosi tyhjyyteensä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Nimiä pöytään Hämäläinen, varsinkin nuo isänmaansa myyneet ja pettäneet, ne nimet ainakin itseäni kiinnostaa.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Tää tapaus pistää miettimään että onko poliisien itsepuolustuskoulutus liian vähäistä. Kaksi poliisia paikalla eivätkä saa yhtä känniääliötä pistettyä solmuun?

Mistä petteri tietää kuka/ketkä on niitä törkyviestejä lähetellyt, meinaan jos et tiedä niin valehtelet taas niinkuin yleensä joka bloggauksessa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Juu vihreät ja vasemmisto niitä varmaan lähetteli, ei tarvitse olla mikään ruudinkeksijä, jotta ymmärtää mistä viestit ovat tulleet.

Mutta persuilla onkin ''uusi normaali'' se antaa kaiken anteeksi omille, ja onhan se sääli kun pientä Hakkaraista näin kohdellaan.

Persujen laintuntemuksen mukaan, jos pienempi ahdistelee ja pahoinpitelee isomman kaverin, niin siitä ei tietenkään pidä silloin tuomita.

Uskomattomia ajatuksia, ei taida olla monellakaan lakipykälät hallussa. Ihmekkös, että persuja niin usein käräjäoikeudessa saadaankin katsella :)

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja

Ritalan luonnehdinnat persuista prosenttilukuineen ovat jo alueella, missä en ole varma niiden laillisuudesta. Siksi en lainannut niitä kommenttiinikaan. On eri asia kritisoida poliitikkoa, mutta nyt solvataan kannattajia. Saapa nähdä seuraako tästä mitään.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jos Hakkaraisen kannattajat lähettävät tuollaisen törkyviestimäärän, niin kuvittelitsko niiden olevan vasemmistolaisia vai vihreitä?

Persut eivät nyt saa muutettua mustaa valkoiseksi tälläkään kertaa, eikä tarvitse olla mikään älykkö ymmärtääkseen, minkä puolueen kannattajat noita viestejä lähettävät.

Tuo törkyviestin lähetys ja ruma kieli on ominaista juuri persujen facebook-sivuillakin, sieltä ne kullanmurut varmasti löytyvät.

Kummallista, että lähes aina kun oikeutta käydään näistä puheista tai kirjoituksista, niin syytettynä on persu, ei taida olla mikään vahinko.

Jos sanon, että 90% persujen facebook-seuraajista on möyhääjiä, niin se voi olla, että se on alakanttiin vielä sanottu. :)

Tee hyvä mies ilmoitus poliisille, että Ritala pilkkaa persuja. :)

Ymmärrän, että sattuu, kun osuu, mutta itseppä olette puolueenne linjan valinneet.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ja sitten lukutaito on vielä tärkeää, sillä näin sanoin.

''Persujen seuraajista facebookissakin 10% on ihan tavallisia politiikaa seuraavia ihmisä, ja 90% sitten näitä uhkailevia vatipäitä.''

Puhuttiin siis persujen seuraajista, ei kannattajista.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Ritala:

"Puhuttiin siis persujen seuraajista, ei kannattajista."

Takkulaiset anarkistit lienevät persujen innokkaimpia seuraajia.

Ritala:

"Jos Hakkaraisen kannattajat lähettävät tuollaisen törkyviestimäärän, niin kuvittelitsko niiden olevan vasemmistolaisia vai vihreitä?"

Minä kuvittelen heidän olevan joko viinamäen miehiä tai takkulaisia anarkisteja feikkiviesteneineen. Takkulaiset ovat feikkiviesteistään sivuillaan kehuskelleet.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Nyt kun sait kalsarisi pestyä niin kattoo tota otsikkoa. Lukeeko siinä että Hakkaraisen kannattajat vauhdissa? Näytä yksikin fakta joka tukee tota.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Ei seuraa, älä huoli turhia.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No ei tietenkään, ja oikeastaan olisi jotenkin hauskaa päästä persujen pahimpana kiusaajana käräjille :)

https://www.youtube.com/watch?v=-0lht7PZLac

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #75

Jep, sinua eivät nuo erinäiset pelkotilat näytä vaivaavan. Tarkennan varmuuden vuoksi että vastasin Kangasojalle. Hyvää juhannusta.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Ritala:

"Totta on se, että pidin persuja jonkunnäköisenä puolueena silloin kun Soini johti puoluetta, ja piti nämä Halla-aholaiset kurissa. Iso virhehän se oli hyysätä noita."

Et ole ehkä viime aikoina seurannut politiikkaa?
Halla-aholaisten politikointi on hyvinkin pysynyt kurissa. Tai voithan mainita esimerkin, missä kuria olisi tarvittu lisää.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Eikös se kurinpidon tarve ollut tämän blogin aihe?

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Eikös se kurinpidon tarve ollut tämän blogin aihe?

Ei poliittisella alalla.

Taannoin kansanedustaja Mäkinen kaappasi liikutetussa tilassa Risikon syliinsä ja pudotti sitten permannolle kokoomuksen puoluekokouksen tunnelmissa. Mutta ei siitä mitään eduskuntakyselyä järjestetty eikä kokoomuksen eroa hallituksesta vaadittu.

Risikko antoi Mäkiselle anteeksi. Niin lienee Ruohokin antanut anteeksi Hakkaraiselle.

-------------------
Eikä puolueella ole resursseja paimentaa maan juoppolalleja tai takkulaisia anarkisteja lähettelemästä häirintäviestejä Ruoholle.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #82

Viimeiseen kappaleeseen; se ei Ole hintakysymys vaan linjaus.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tää oli varmaan vitsi? :)

Hakkarainen etunenässä, Huhtasaaren gradut jne, siitä poilitiikasta vois sanoa sen verran, että se on aika paljon muutakin kuin maahanmuutto ja EU.

Noista kahdesta persut kirjoittavat ja puhuvat, muusta ne eivät tiedä mitään.

Kannatus laskee koko ajan, ja se on poilitiikan ja Halla-ahon ansioita.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Voi olla myös niin, ettet sinä tiedä mitään.
En minäkään ole paljoa seurannut. Mutta miksi kannattaisikaan pitää ääntä asioista, joista ollaan yhtä mieltä?

"Kannatus laskee koko ajan, ja se on poilitiikan ja Halla-ahon ansioita."

Se olet sinä, joka haluaa vaikuttaa tähän suuntaan asioita käsittelemättä ja ennakkoluuloja luodaksesi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #83

Jos mä pystyn siihen vaikuttamaan, niin sitten mä sanon vaan, että WOW!

Mielelläni vaikutan siihen, että persujen kannatus laskisi, taitaa kyllä oikeasti olla niin, että ei tällä mun höpötyksellä ole sellaista merkitystä.

Mutta jos edes yksi käännynäinen tulee, niin sekin on jo voitto :)

Mä teen ahkeraa vaalityötä sen saavuttamiseksi, että persujen kannatus alenisi, kovaa hommaa tämä kyllä on. :)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #85

Onneksi persuilla ja kristillisdemokraateilla ei ole asiaa seuraavaan hallitukseen. Tässä jännätään nyt vain sitä, kumpi on pääministeripuolue, demarit vai kokoomus. Keskusta jää oppositoon vaalien jälkeen sinisten, vasemmistoliiton, kristillisten ja persujen kaveriksi. Se tarkoittaa sitä että SDP, Kokoomus, Vihreät ja RKP muodostavat hallituksen, joka runnoo läpi perhevapaauudistuksen, tekee kaupunkipolitiikkaohjelman, syventää EU-integraatiota ja uudistaa translain. Oppositio saa rauhassa möykätä aborttia, naispappeutta, polkupyöriä, joukkoliikennettä, maahanmuuttajia, tasa-arvoista avioliittoa, kasvisssyöjiä, tuulivoimaa, feministejä ja naisten äänioikeutta vastaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #88

Täysin mahdollinen on tuo tulos, demarit ja kokoomus ovat varmaan ne suurimmat, ja vihreille on kummassakin vaihtoehdossa hallituspaikka.

Tuo sotekin taitaa jäädä kyllä seuraavan hallituksen hoidettavaksi, tai ainakin toivon niin :)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #91

Joo, keskustalla oli niin kova hinku saada suojatyöpaikkoja kepulaisille virkamiehille maakuntiin että väkisin piti saada se 18 sotealuetta. Vaikka kaikki asiantuntijat oli sitä mieltä että 6-8 sotealuetta olisi sopiva määrä jos nyt sitten koko uudistukseen ryhtymisessä ylipäätään mitään mieltä oli. Hollannissakin pärjätään ilman.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Hakkarainen on toiminut lisäksi vastoin ps puoluehallituksen ja johdon määräyksiä. Halla-aho levittelee käsiään.

http://reijopaunonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2532...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset