Sota mukakansallismielisyyttä vastaan

Minusta kaikki suomalaiset voisivat aloittaa sodan tyhmyyttä vastaan, tuolla toisessa blogissa Huhtasaari esittää taas omaa paatostaan, jolle ei nyt vaan ole minkäänlaista totuuspohjaa.

Siellä sitten itketään, kun me suomalaiset emme ymmärrä Trumppia ja emme ymmärrä kansallismielisyyttä.

Kyllä sen suomalaiset ymmärtävät, mutta valtaosalle kansallismielisyys on jotain ihan muuta kuin persujen ihannoimat asenteet.

Persujen nykyinen äänitorvi kotimaan politiikassa on Huhtasaari, ja hän yrittää noilla ''mukakansallismielisillä'' blogeilla tuoda jotain uutta normaalia Suomeen.

Tuollaisella pikkupuolueella pitääkin olla joku agenda, mutta harhaluulot siitä, että se agenda jotenkin saavuttaisi yleisempä kannatusta, niin se on vain persujen omassa mielessä.

 

Niinkuin olen kirjoittanut, niin mukavia ja huumoripitoisia ovat nuo persujen blogit, hieman herkkänahkaista porukkaa vaan, jos heitä ja heidän ajatuksiaan arvostelee.

Bannimestaruus on ylivoimaisesti persujen hallussa, muuta sekin osoittaapaljon juuri bannaajista, sananvapaus on persuille täysin vieras käsite, vaikka heidän mielestään vihapuhettakin pitäisi sietää.

On siinä meillä velikultia ja siskoja 🙂

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu