valpperi

Vihapuhe ja vihapuhe ja perussuomalaiset riehaantuu!

Ajattelin olla tökkäämättää enempää noita persuja, mutta pakko kai sen hiukan vielä kutitella. :)

 

Katsokaa nyt tuota suosituimpien blogien listaa ja tehkää siitä omat johtopäätökset.

 

Ketä tai mikä puolue älähti, kun kalikka kalahti?

 

Persuille tuo vihapuhe tuntuu ottavan taas niin paljon kierroksia, että heikompia heikottaa. Luukkanenkin siellä manaa jo, että koko kansan suu on suljettu, kun valtakunnansyyttä puhuu vihapuheesta.

Tottakai myös Kangasoja käsittelee tätä hirveää asiaa, kun Suomalaisten suut suljetaan pakolla!

 

Ottakaas nyt persut pää pois sieltä pimestä paikasta, ja avatkaa simmut, katsos ketään muu ei tätä keskustelua karsasta kuin te, tämä ympäröivä maailma ymmärtää mistä on kyse, ja toivottavasti teillekin joskus asia valkenee.

Asioista voi oppia, ja aika usein tällaisissa tapauksissa kannattaa katsoa sinne peiliin, sillä siletä löytyy se lopullinen syy siihen, miksi vihapuhe on nyt tapetilla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Katsokaa nyt tuota suosituimpien blogien listaa ja tehkää siitä omat johtopäätökset."

Yhteiskunnallisen keskustelun taso on tosiaan surkea. Tulee mieleen noin 30 vuoden takainen mielikuvani siitä, että olisi vangittu eliniäkseen lastentarhaan, jossa päätökset tehdään demokraattisesti...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No surkeaa se on, mutta hyvä asia on, että keskustelua kuitenkin on. Lähinnä tietysti väittelyä, mutta on se parempi kuin syvä hiljaisuus.

Jos jostain asiasta voi persuja kehua, niin ainakin se, että tuovat omia ajatuksiaa rohkeasti eslille. Vielä kun valtaosa oppisi tuomaan ne omat mielpiteet esille ilman jumalatonta kiukkua ja möyhäämistä.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

"Persuille tuo vihapuhe tuntuu ottavan taas niin..."

"Ottakaas nyt persut pää pois sieltä pimestä paikasta..."

Melko rasistista yleistämistä...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Rasimia?

Puoluetta saa arvostella, ja puolue on johtajansa linjoilla, eipä se paljon jätä kysymysmerkkejä kenellekään.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

"Katsokaa nyt tuota suosituimpien blogien listaa ja tehkää siitä omat johtopäätökset."

Minun johtopäätökseni on, että Ritalaa varmaan harmittaa, kun ei itse pääse suosituimpien listalle omilla kirjoituksillaan. Eli ehkä kannattaisi kirjoittaa asioista joista kansalaiset ja keskustelijat olisivat kiinnostuneita, eikä sylkeä palstalle oma persuvihaansa lähes päivittäin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Siellähän minä taas olen, eikä harmittaisi vaikken olisi :)

Näistä asioista ei ole täällä kiinnostunut kuin persut ja persumieliset. Suomi on näiden mielestä sensuurin vallassa, ja omia ajatuksi ei saa rauhassa esitellä.

EI ole ihme, että kannatus ei mihinkään enää nouse, koska kyseessä on yhden asian puolue, ja sillä saa juuri tuon verran kannatusta mitä gallupeissa luvataan.

Äänestäjiä kiinnostaa sote, työttömyys ja talouspolitiikkaa, nämä maahanmuuttojutut ja vihapuhejutut, kiinnostavat vain persuja ja heidä lähellään olevia, siksipä tulevaisuus puolueella on surullinen.

Täällähän sitä kaikki voi lukea ''viisasta'' persupolitiikkaa, minä annan sinne vain pienen järjen äänen sekaan. Kukaan ei täälläkään sensuroi persuja, joten tämä möyhääminen sensuurista on taas tällaista persujen tuuleenhuutelua.

Sinne suosituimpiin nousee muuten aina helposti, koska persut on niin kiukkuisia. :)

Mika Sarivaara-Satta

Itävallan oikeistolle tulossa iso vaalivoitto – 31-vuotias Sebastian Kurz nousemassa Itävallan johtoon. Oikeiston tärkeimpinä vaaliteemoina oli maahanmuuton rajoittaminen ja ulkomaalaisille myönnettävien tukien leikkaaminen. Uudeksi liittokansleriksi on tällä vaalituloksella tulossa ÖVP:n nuori johtaja ulkoministeri Sebastian Kurz. Hän on vienyt ÖVP:n ohjelman oikealle ja ominut jopa äärioikeiston teemoja.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Suosituimpien listalle pääsee aina, jos laittaa otsikkoon jonkin yhdistelmän sanoista perussuomalaiset, vihapuhe ja Halla-aho.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

Ahaa, eli nuo heitot oli kohdistettu puolueeseen, eikä sen jäseniin?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jäsenet hyväksyvät puolueen linjan, ja se osoittaa aika paljon jäsenistä.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

Ihme vihjailua. Kerro nyt olenko siis rasisti, jos kannatan persuja vai en?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #10

En ole missään kohtaa sanonut, että persut ovat rasitinen puolue, persut on minusta selvästi siirtynyt radikaalioikeistoon. Tämä politiikantutkija on myös sitä mieltä.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005409340.html

Ennen persut oli yleispuolue, jossa vain oli ääriporukkaa mukana, nyt ne ovat kauniisti siirtyneet kokonaan sille linjalle puheenohtajavaihodksen myötä.

Minulle sillä ei ole merkitystä, eikä tuolla puolueella ole Suomen päätöksentekoonkaan merkitystä, sillä persut ajoivat itsensä nurkkaan, ja siellä nurkassa myös pysyvät.

Kovaa meteliä ja uhrautumista saa lukea eri foorumeilta, minusta se on huvittavaa, mutta sananvapauden nimissä ihan sallittavaa.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

No hyvä, että olet sitä mieltä, et persut ei ole rasistinen puolue, sillä olisi ikävä liittyä sellaiseen.

Petteri Hiienkoski

Sanan- ja mielipiteenvapaus on riippumaton poliittisesta väristä. Se vaino mikä tänään kohdistetaan oikeistolaiseen voidaan huomenna kohdistaa vasemmistolaiseen.

Tässä viitteitä siitä mihin sanan- ja mielipiteenvapaudesta luopuminen on johtamassa, kaksi esimerkkiä ideologisen kentän eri puoliltä. Kysymys demokratian pelisäännöistä. Vieläkö pidämme länsimaista demokratiaa puolustamisen arvoisena?

”YLE ja STT vastuussa mielipidevainoista”
(http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Saahan näistä pahastua, mutta kenenkään kirjoitusoikeuksia ei ole poistettu, joku loukkaantuu herkemmin kuin toinen, se on aivan normaalia.

Eihän tässä mitään ''suurta salaliittoa'' ole takana, niinkuin jotkut antavat ymmärtää, ei yle, eikä mikään muukaan ole kenenkään toimiin puuttumassa.

Se, että kirjoittelee tyhmiä vittuilukirjoituksia toimittajista on jotenkin tylsää, poliitikkojen arvostelun ymmärrän, mutta toimittajiin osoitettavaa kirjoittelua en oikein käsitä.

Halla-ahon toiminta TS:n toimittajaa kohtaan on yksi esimerkki, mihin tällainen toimittajiin kohdistettu älämölö voi johtaa.

Minä en valittaisi, edes toimittajana, mutta kun meitä on niin moneksi, eli yksittäisiä ihmisiä ja yksittäisiä tapahtumia, joita ei nyt pitäisi mitenkään liittää johonkin suureen sensuurihankkeeseen.

Käyttäjän VinHirvel kuva
Väinö Hirvelä

No mistä tässä tosiasiassa on kyse?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset